آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

رای گیری رسمی در آخرین روز سال میلادی

موافقت فیفا با انتقال روسیه به فوتبال آسیا

فوتبال روسیه از حوزه یوفا یا همان کنفدراسیون فوتبال اروپا که در آن تحریم شده است، خارج و به قاره آسیا منتقل خواهد شد!

به گزارش تابناک ورزشی؛ بعداز آغاز حمله نظامی  روس‌ها به اوکراین، هیچ تیمی در کنفدراسیون فوتبال قاره سبز حاضر به بازی مقابل روسیه نیست و حتی باشگاه های این کشور نیز تحریم شده اند.

شبکه تلویزیونی MATCH TV روسیه به نقل از منابع معتبری اعلام کرد: فیفا مانعی برای حضور تیم ملی فوتبال روسیه در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2026 پس از انتقالش به AFC ایجاد نخواهد کرد. 

بر اساس این گزارش؛ عدم ممانعت فیفا می‌تواند استدلال تعیین‌کننده‌ای برای فدراسیون فوتبال روسیه در گرفتن تصمیم نهایی پیوستن به فوتبال قاره آسیا باشد.

موافقت فیفا با انتقال روسیه به فوتبال آسیا

 کمیته اجرایی فدراسیون فوتبال روسیه امروز درباره پیوستن به کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم نهایی‌اش را می‌گیرد. این فدراسیون تا قبل از آغاز سال جدید میلادی فرصت دارد برای شرکت در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2026 درخواست رسمی خود را ارائه کند.

 

تعویق رای‌گیری درباره پیوستن فوتبال روسیه به آسیا
 کمیته اجرایی فدراسیون فوتبال روسیه رای‌گیری برای پیوستن به کنفدراسیون فوتبال آسیا را به تعویق انداخت.
قرار است رای گیری تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۲ انجام شود. دلیل به تعویق افتادن این رویداد رایزنی‌های تکمیلی عنوان شده است اما گفته می‌شود مخالفت ستاره‌های فوتبال روسیه از جمله آرشاوین باعث ایجاد وقفه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

احسان۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۱۱:۲۱

بره آمریکای جنوبی بازی کنه یکم بخندیم،

علی۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۱۱:۱۶

اسراییل کشور نیست وجود خارجی هم نداره که بخواد به رسمیت شناخته بشه اما روسیه یا آمریکا که به هر کشوری دلش خواست حمله کرده مانعی نداره

mojtaba۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۱۰:۴۰

قضیه اینه که اروپایی ها از این کارشون ضرر نمی کنن ولی ما چرا.

مهدی۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۱۰:۳۸

خوب اسمش بازی هست.
هر کشوری حق دارد در مقابل تیمی که دوست ندارد بازی نکنک چه اروپا و چه ایران،

مهرداد۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۱۰:۱۸

ورزش زیر بنای جامعه نیست اقتصاد زیربنای جامعه است امریکا ۳۱ تریلیون دلار بدهی خارجی دارد و وام گیرنده است . چین و هند و روسیه بیشترین ذخائر جهان را دارند . چین به ۱۵۰ کشور وام داده است . غرب رو به اضمحلال است . آسیا در حال شکوفایی است . عمده خاک روسیه در آسیا است .

کیاراز۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۰۹:۱۷

این زباله اونقد کثیفه که میخوان بندازنش تو سطل آسیا..

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۰۶ ۲۳:۳۷

ها اروپایی ها حاضر نباشن مقابل روسیه بازی کنن اشکال نداره
اینجا ورزش هم سیاسی بشه اشکال نداره

ولی ایران مقابل اسرائیل بازی نکنه اشکال داره و ورزش سیاسی بشه اشکال داره

اروپایی ها مقابل روسیه بازی نکنن میشه حقوق بشر ولی ایران مقابل اسرائیل بازی نکنه میشه تروریست خخخ

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۱۲:۲۱

در پاسخ به ۱۱:۱۴اسرائیل یه کشور بوده و هست و پرچمش در سازمان ملل به تثبیت رسیده پس چطور کشور نیست برای خودتون خیالبافی نکنید و به رخ مردم ندید

علی۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۱۱:۱۴

برادر من ،اسرائیل اصلا کشور نیست که کسی بخواد به رسمیت بشناستش،روسیه علاوه بر اینکه کشور بوده یه زمانی اتحادیه جماهیر بوده،الان آمریکا به این همه کشور حمله کرده کسی تحریم ورزشی کرده اونو؟؟؟

علی۱۴۰۱/۱۰/۰۷ ۱۰:۵۳

میدونی درخواست یعنی چی؟
سالهاست اوکراین درخواست داده تا بازیهاش جلو روسیه نیفتن.
الان روسیه درخواست داده بیاد اسیا بازیکنه
ایران کی درخواست داده که بازیهاش مقابل اسرائیل نیفتن؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.