آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

ترافیک در آزادراه‌های البرز سنگین است

رییس پلیس راه البرز از ترافیک سنگین صبحگاهی در آزادراه های این استان خبر داد.

ترافیک در آزادراه‌های البرز سنگین است

به گزارش «تابناک»، سرهنگ‌ پیمان کرمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اکنون ترافیک در خط جنوبی آزادراه کرج - قزوین حد فاصل ساسانی کرج تا پل فردیس و در آزادراه کرج - تهران در محدوده گرمدره سنگین است.

وی اضافه کرد: وضعیت ترافیک در خط شمالی آزادراه تهران - کرج - قزوین در برخی مقاطع سنگین گزارش شده است.

کرمی ازرانندگان خواست با توجه به استمرار آلودگی هوا از سفرهای غیر ضروری خودداری کرده و نسبت به رفع نفص وسیله نقلیه خود اقدام کنند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ به صورت شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه‌های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

استان البرز دارای یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است و ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه‌های این استان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.