آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
1بازدید
۱۱

اظهارات وزیر کشور درباره زمان رفع فیلتر

وزیر کشور درباره رفع فیلترینگ گفت: اگر متولیان شبکه های اجتماعی و مجازی بخواهند با ناامنی و هدایت جریانات اغتشاشگر کار کنند، طبیعی است ما هم همان موضع مان قبلی را خواهیم داشت.

اظهارات وزیر کشور درباره زمان رفع فیلتر

 

به گزارش تابناک به نقل از مشرق، احمد وحیدی روز سه‌شنبه در حاشیه مراسم سومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر آنها بخواهند با استفاده از ناامنی و هدایت اغتشاشات به رویه خود ادامه دهند، مطمئناً مسئولان ذیربط تصمیم‌گیری خواهند کرد.

وی در ادامه با اشاره به سالگرد شهادت سردار سلیمانی مهمترین وصیت این شهید را حفظ انقلاب دانست و گفت: حفظ انقلاب و حرکت در مسیر انقلاب همراه با منویات امام و رهبری مهمترین وصیت شهید سلیمانی بود که با میدان داری و حرکت بی‌وقفه در مسیر آرمان‌های انقلاب محقق می‌شود.

وزیر کشور درباره اینکه‌آیا آماری از اغتشاشات اخیر جمع‌شده است یا خیر گفت:‌ این موضوع بررسی و سپس اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا تصیمیم برای تغییر دیگران استانداران در دستور کار وزارت کشور قرار دارد گفت: برنامه‌ریزی اولیه انجام شد و چند استاندار تغییر کردند. فعلا برنامه‌ای در دستور کار نیست.

وحیدی درباره رفع فیلترشدن برخی شبکه‌های اجتماعی که اخیرا فیلتر شده‌اند، خاطرنشان کرد: باید ببینم کسانی که می‌خواهند در این فضا فعال باشند حاضر هستند به سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران تمکین کنند یا همچنان قصد دارند به حمایت خود از اغتشاشات ادامه دهند.

وی افزود: اگر بخواهند با استفاده از ناامنی و هدایت اغتشاشات به رویه خود ادامه دهند مطمئنا مسئولان ذیربط تصمیم‌گیری خواهند کرد.

وزیر کشور درباره آلودگی هوای کلانشهرها نیز گفت: کمیته اضطرار آلودگی هوا در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۶:۲۳

اعتراضات و اغتشاشات به خاطر شرایط اقتصادی و عملکرد ضعیف مسوولین است و به فضای مجازی ربطی ندارد. لطفا فرافکنی نفرمایید.

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۶:۱۰

خودتون ورشکست میشید

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۵:۲۴

این فیلترها به نفع اقتصاد ماست با به ضرر ؟!!! اقتصاد ما ضربه بخوره دشمن شادتره یا ضرر نخوره ؟!!از خواب بیدار شوید چشمتون را باز کنید

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۵:۱۸

دو سال دیگه فیلترینگ کلاً از دنیا حذف میشه

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۴:۵۸

نمایندگان مجلس و مسوولان بدون فیلتر وارد شبکه های اجتماعی شوند ولی مردم نه!این دو گانگی بدبینی مردم نسبت بشما را بدنبال دارد..تابناک منتشر کن

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۴:۲۳

شماها فقط میخواین مردم توو محدودیت و نداری باشن. اونا هم تعهد بدن باز یه بهانه دیگه پیدا میکنین مردم رو اذیت کنین

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۴:۱۹

هزاران میلیارد ضرر به مردم و کشور زدید با فیلتر

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۴:۰۳

همون امکاناتی که خودتون تو زندگی شخصی دارید، خانه، ماشین، شغل پر درآمد، گوشت و مرغ و میوه سبزیجات و خواروبار کافی، مسافرت ارزان (خارجییشو ما نمی خواهیم همون داخلی خارجی برای خودتان) برای مردم فراهم کنید اغتشاش خودش از بین خواهد رفت آقای وزیر مرفه بی درد

مهدی۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۴:۵۸

نصف امکاناتی که آقایون دارن کل اقشار جامعه داشته باشن کافی هست.

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۴:۰۱

ناامنی و اغتشاشات نیتجه عملکرد بد شماست، اقتصاد و رفاه حداقل در خور ایرانی مسلمان شیعه (یعنی بهتر از کره ای، بهتر از ترکیه ای، بهتر از اماراتی، بهتر از قطری، بهتر از عربستانی) برای مردم و به خصوص جوانان ایجاد کنید، اتوماتیک اغتشاش و ناامنی وجود نخواهد داشت. فیلتر هم لازم نیست.

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۵:۴۲

بيدار شو

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.