آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

عرضه گوشت گرم وارداتی؛ شاید هفته آینده

افزایش قیمت گوشت در هفته‌های گذشته در حالی صورت گرفت که رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی گاوداران علت آن را دلالی در بازار گوشت و افزایش فاصله تولید تا مصرف می‌داند.

عرضه گوشت گرم وارداتی؛ شاید هفته آینده

به گزارش تابناک، فارس نوشت: در حالی که پیش از این مسئولان وزارت جهاد کشاورزی قول داده بودند هفته جاری گوشت گرم وارداتی توزیع شود، اما در جدیدترین اظهارات این اقدام به هفته آینده موکول شده است.

وزارت جهاد کشاورزی پس از افزایش‌های بی‌رویه قیمت گوشت قرمز در بازار، تصمیم گرفت قیمت را در بازار م تعادل کند. دو روش برای این کار در پیش گرفت؛ نخست گوشت منجمد را به طور گسترده توزیع کرد و پس از آن با رایزنی که انجام داد قرار شد در هفته جاری گوشت گرم وارداتی هم توزیع کند، اما این وعده محقق نشد و در جدیدترین اظهارات، یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده توزیع گوشت گرم به آخر هفته و نهایتا شنبه آینده موکول شده است.

مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی در برنامه تلویزیونی گفت: «تا آخر هفته محموله گوشت به کشور می‌رسد و تلاش می‌کنیم روزهای پایان هفته و نهایتا شنبه هفته آینده به دست مصرف‌کننده برسد».

امراللهی این را هم گفت که کشتار دام در این کشور انجام شده و منتظر واردات کالا هستیم.

به گفته امراللهی، به دلیل سرمای هوا و زمان بر شدن تبدیل ارز در کشور فروشنده، واردات به تأخیر افتاده و از این بابت از مردم عذرخواهی کرد.

وی درباره کشور مبدأ صحبتی نگفت و معلوم نیست که این گوشت از کدام کشور وارد می‌شود. نکته دوم اینکه آیا گوشتی که امروز ذبح می‌شود و هفته دیگر به کشور می‌آید را می‌توان به عنوان گوشت گرم تلقی کرد؟

*دلیل افزایش قیمت گوشت

افزایش قیمت گوشت در هفته‌های گذشته در حالی صورت گرفت که رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی گاوداران علت آن را دلالی در بازار گوشت و افزایش فاصله تولید تا مصرف می‌داند.

سیداحمد مقدسی گفته است, قیمت دام سنگین از کیلویی ۸۰ هزار تومان به کیلویی ۹۰ هزار تومان رسیده اگر قیمت دام زنده یک‌هزار تومان افزایش می‌یابد، به قیمت گوشت ۵ هزار تومان اضافه خواهد شد.

وی همچنین عنوان کرده که فاصله تولید تا مصرف هم زیاد است. لاشه دام ۹۰ هزار تومانی ۱۸۰ هزار تومان می‌شود و گوشت آن باید به دست مصرف‌کننده با قیمت هر کیلو ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزار تومان برسد، اما رقم‌ها در بازار بالاست.

کشور سالانه ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کند که با خودکفایی ۱۰۰ هزار تن بیشتر فاصله ندارد. امسال هم اتحادیه‌های تولید اعلام کردند هم میزان تولید بالا رفته و هم سرانه مصرف پایین آمده و در واقع تناسب بین عرضه و تقاضای داخلی صورت گرفته است که با این حساب نباید افزایشی در قیمت گوشت ایجاد می شد، اما عوامل توزیع و نقصان بازار به افزایش قیمت گوشت دامن زده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مجتبی س۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۲۰:۴۶

سلام اگه دام بشه کیلویی ۲۰۰۰۰۰تومان بازم نمی صرفه من خودم دامدار بودم هر ۱۱کیلو علوفه یک کیلو گوشت میده

سعید۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۱۹:۲۶

کاملا نقص در مدیریت بازار مصرف، بازار تولید، بازار کنترل، و بازار واردات مشخص است!!! فقط من نبودم، دستم بود، تقصیر آستینم بود!!! بیابید پرتفال فروش را!!! توجیه توجیه توجیه

اراز۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۱۶:۵۲

تا زمانی که دلالی ریشه اش کنده نشه این معضلات گریبانگیر ملت ایران هست باید فکری به چمع شدن دلالی کرد

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۱۵:۰۶

مملکت داغانه داغان

محمد۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۱۶:۳۹

خودت داغان تر از داغانی

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۱۴:۴۶

فقط برای کسب سود چند نفر از افراد خاص در کشور مجوز صادرات گوشت داده شد و مقدار کم صادرات گوشت باعث تورم بیش از 100 درصد قیمت آن در داخل و فشار بر همه مردم شد در واقع برای کسب سود چند نفر رفاه بیش از 80 میلیون جمعیت کشور را کاهش دادید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.