آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

برد حیاتی بارسا در خانه بتیس با گل نجات‌بخش لوا

بارسلونا بازهم از رئال مادرید در کورس قهرمانی لالیگا دورتر شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ در دیداری معوقه از هفته هفدهم لالیگا، بارسلونا موفق شد میزبان خود رئال بتیس را با نتیجه 2 بر یک از پیش رو بردارد و جایگاهش را در صدر جدول بیش از پیش تثبیت کند.

هر سه گل این بازی توسط بازیکنان بارسلونا به ثمر رسید. گل نخست توسط رافینیا در دقیقه 65، گل دوم توسط روبرت لواندوفسکی در دقیقه 80 و گل سوم که یک گل به خودی بود در دقیقه 85 توسط ژول کونده به نفع بتیس.

این اولین بازی لواندوفسکی پس از پایان محرومیت سه جلسه‌ای بود و گل او منجر شد که کاتالان‌ها شانزدهمین برد در نوزدهمین بازی فصل‌شان را کسب کنند و با یک بازی بیشتر نسبت به رئال مادرید رده دومی، اختلاف‌شان را با رقیب دیرینه به 8 امتیاز افزایش دهند.

در دیگر بازی معوقه هفته هفدهم لالیگا، امشب رئال مادرید از ساعت 23:30 به وقت تهران میزبان والنسیا خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.