بخش مهمی از سفر به دنبال کسب تجربه های به یاد ماندنی و منحصر به فرد، خوردن و نوشیدن غذاهای سنتی و خوشمزه در هر نقطه از جهان است. اما وقتی نوبت به رتبهبندی میرسد، غذا و نوشیدنیها میتوانند بسیار سلیقه ای باشند زیرا ذائقه افراد متفاوت است .با این حال، در اینجا لیستی از غذاهای کشورهای مختلف جهان که توسط کارشناسان و مسافران پیشنهاد شده است، برای شما ارائه نموده ایم.
رامن – ژاپن
حتما حداقل یک بار در زندگی خود نام رامن را شنیده اید. با این حال، ما در مورد نودل های فوری بسته بندی شده صحبت نمی کنیم. رامن یک غذای ژاپنی است که از نودل گندم درست می شود و در آب گوشت همراه با سبزیجات و گوشت سرو می شود .رامن بسته به نوع آب گوشت در طعمهای مختلفی با درصد متفاوتی از تندی وجود دارد. هر منطقه در ژاپن شیوه پخت خاص خود را دارد.
اسکندر کباب ترکیه
کباب یک غذای محبوب در سراسر خاورمیانه است. اسکندر کباب در استانبول و بورسا بسیار مجبوب است. نام اسکندر برگرفته از سرآشپز قرن نوزدهم اهل بورسا است که کباب دونر یا کباب چرخان را اختراع کرد. اسکندر کباب با برش دادن تکه های دونر کباب که روی آن سس گوجه فرنگی و کره ذوب شده داغ میریزند و در کنار ماست خامه ای و نان پیده سرو میشود.
بنابراین اگر از امتحان کردن غذاهای لذیذ لذت میبرید و دنبال طعم غذاهای خوشمزه هستید تور ترکیه را در برنامه سفر خود داشته باشید.
پد تای تایلند
پد تای، غذای ملی تایلند، یک غذای سرخکرده است که از نودل برنج، توفو، میگوی خشک، جوانه لوبیا و تخممرغ تشکیل شده است. نوع دیگر آن با گوشت درست می شود، گوشت مرغ از محبوب ترین انتخاب ها در ترکیب این غذا است.
نودل برنج نرم با شکر، تمر هندی، آب لیموترش، سرکه و سس ماهی طعمدار میشود و این غذا بهطور سنتی با فلفل قرمز آسیاب شده، سرکه سفید، سرو میشود. اگر این غذا را امتحان نکرده اید، در تور تایلند فرصت مناسبی برای این تجربه ی جذاب خواهید داشت.
اشترودل سیب اتریش
Apfelstrudel که بیشتر به عنوان Apple Strudel شناخته می شود، یک شیرینی محبوب در اتریش و سایر نقاط اروپا است. این غذای شیرین از لایههای نازکی از خمیر که با فیلینگ سیب با سیب رنده شده، دارچین، شکر، آرد سوخاری و کشمش شده پر شده، تشکیل شده است. این غذای لذیذ وقتی با بستنی وانیلی و خامه فرم گرفته سرو می شود بهترین طعم را دارد. می توانید به جای بستنی، سس وانیل و به جای خامه، کاسترد را جایگزین کنید تا طعم های جدید را امتحان کنید. اشترودل را می توان در هر زمان همراه با قهوه، چای سرو کرد و به طور گسترده در کافه های وین یافت می شود.
بیف استراگانوف روسیه
یکی از لذیذترین غذاهای روسیه بیف استراگانوف است که در بین گردشگران خارجی نیز بسیار محبوب است. از پر طرفدار ترین روش های پخت آن این است که تکه های گوشت گاو در سس خردل و خامه ترش به طور جداگانه و سیب زمینی ها به شکل نوارهایی باریک بریده و سرخ می شود. برای سس هم از خامه ترش روسی، سس خردل، پیاز و سس کره ای استفاده می شود. این غذا در روسیه از اواسط قرن نوزدهم، با تفاوت قابل توجهی که از دستور اصلی یافته ، در سراسر جهان محبوب شده است. استفاده از قارچ در انواع مختلفی از این غذا رایج است. این غذا به دلیل داشتن سیب زمینی در هنگام سرو نیاز به استفاده از برنج یا نان ندارد و میتوانید آن را خالی بخورید. بیف استراگانوف برای ایرانیان نیز غذایی شناخته شده است و پیشنهاد میکنیم در سفر و تور روسیه طعم متفاوتی از این غذا را امتحان کنید.
بارباکوآ مکزیکو
بارباکوآ به تکنیک باستانی پختن گوشت در اجاق های زیرزمینی اشاره دارد. انواع مختلفی از بارباکوآ وجود دارد که معمولاً در نوع گوشت یا برش متفاوت است، اما رایج ترین آنها شامل گوشت بره، بز یا گوشت گوسفند است . طرز تهیه آن با حفر حفره ای در زمین شروع می شود، و با پوشاندن کف و کنارهها با سنگ، و افزودن لایهای از چوب سوخته که سپس با برگهای آگاو پوشانده میشود محل پختش را آماده میکنند.
سپس گوشت را روی برگ ها می گذارند و حفره را می پوشانند و مهر و موم می کنند. یک شعله اضافی در بالای آن روشن می شود تا حیوانات را دور نگه دارد و گوشت را بیست و چهار ساعت میپزند.
لازانیا ایتالیا
لازانیا یکی از قدیمی ترین انواع ماکارونی ها است که در حال حاضر یکی از لذیذترین غذاهای جهان محسوب میشود. مواد تشکیل دهنده این غذا ترکیبی از گوشت، ماکارونی، سبزیجات، سس گوجه فرنگی و مقدار زیادی پنیر تشکیل میشود که به خودی خود بسیار خوش طعم هستند. لازانیا مورد علاقه همه سنین است و برای هر مناسبت یا جشنی مناسب است.این غذا در کشور ما نیز طرفداران بسیاری دارد.
همبرگر آلمان
این غذای محبوب آلمانی از گوشت چرخ کرده که در ماهیتابه سرخ شده، کبابی یا دودی می شود و در داخل نان برش خورده قرار می گیرد درست میشود. همبرگر اغلب با کاهو، پنیر، گوجه فرنگی، ترشی و غیره سرو می شود. چاشنی هایی مانند سس کچاپ، خردل، سس مایونز اغلب روی نان های کنجد قرار می گیرند. این خوراکی لذیذ امروزی معمولاً در فست فودها به چشم می خورد و اغلب غذای مناسب جوانان است.
غذاهای هر کشوری بخشی از فرهنگ آن کشور است و در واقع لذیذ بودن هر غذا بسته به ذائقه هر فرد متفاوت است. آیا شما حاضر به امتحان کردن طعم های جدید و متنوع غذاهای دنیا هستید یا ترجیح میدهید حتی در سفرهای خارجی هم غذاهای شناخته شده را میل کنید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید. در صورتی که قصد خرید تورهای مسافرتی را دارید میتوانید از طریق شماره تماس 02145128 با کارشناسان آرزوی سفر پارسیان در ارتباط باشید.
انتهای رپرتاژ آگهی/