آخرین خبرهانیه رستمیان به سهمیه المپیک رسید
11بازدید
۱۲

احتمال فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قوت گرفت

«الی کوهن»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نقشه‌راه احتمالی کشورهای غربی در خصوص پرونده برنامه هسته‌ای ایران بعد از ادعاهای ردشده درباره کشف ذرات اورانیوم ۸۴ درصدی در ایران را ترسیم کرده است.

احتمال فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قوت گرفت

به گزارش تابناک به نقل از فارس، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با پایگاه آی‌۲۴ با لحنی تجویزی گفته که پیش‌بینی می‌کند که آمریکا و کشورهای اروپایی تحریم‌های چندجانبه سازمان ملل متحد که در زبان عامیانه از آن به تحریم‌های «مکانیسم ماشه» یاد می‌شود را علیه ایران فعال کنند.

کوهن در این مصاحبه همچنین گفت که ایالات متحده و اروپا نمی‌توانند در خصوص برنامه هسته‌ای ایران خودشان را بیش از این کنار بکشند.

او گفت: «طبق برآورد من ایالات متحده و اروپا نمی‌توانند در موضوع ایران بیش از این خودشان را کنار بکشند. ایران در حال غنی‌سازی نزدیک ۹۰ درصد است و در حال ارسال سلاح برای روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین است.»

اشاره الی کوهن به گزارشی از وبگاه شبکه خبری بلومبرگ است که چند روز پیش مدعی شده بود که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ذرات اورانیوم ۸۴ درصد در ایران پیدا کرده‌اند.

الی کوهن مدعی شد: «ایالات متحده و کشورهای اروپایی قبل از نشست مجمع عمومی سازمان ملل درماه سپتامبر تحریم‌های مکانیسم ماشه را علیه ایران اجرا خواهند کرد.»

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۳:۲۴

وقتش رسیده

یاسر۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۳:۲۳

هر مکانیزمی با مدیریت ضعیف مملکت ملت را هدف قرار می‌دهد مسئولین هیچ اذیتی نخواهند شد

فریدفر۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۲:۵۹

باید5سال جلوتر دولت ما ازnptخارج میشد تعجبم دولت های ماچکارمیکنند بسه دیگه سابقه نداشته هیچ کشوری این همه بازرسی ازانرژی هسته ای داشته باشد به نظرم دیگه بس هست حداقل ازکره شمالی یادبگیرید

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۲:۲۲

ماهم از انپتی میاییم بیرون ببینم کت تن کیه

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۱:۴۵

برجام به آتش کشیده شده رفته. از اول هم معلوم بود که سیاست غرب چیست و این مکانیزم هم دیر یا زود فعال میشد. بهتر است در صورت فعال شدن مکانیزم ماشه، ایران از NPT و تمام معاهدات بین المللی که سودی برای ایران نداشته به طور کامل خارج شود. بعد در مورد پذیرش NPT میتوان مذاکره کرد.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۳:۳۲

قطعا دلار 50000 تومانی تاثیر منفی روی زندگیت نداشته، چه بسا به نفعتون هم بوده

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۲:۳۴

جالبه که انقدر نسخه خطرناک تجویز میکنید برای ملت. دوست عزیز بهتره ایران از یکسری سیاستهای غلط دست
برداره و سیاست خارجی درست و دوست و دشمن جدید در سیاست خارجیش معرفی کنه. با این افکار و روشها نمیشه با دنیا جنگید و کشور رو ویران کرد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۲:۳۰

یعنی حداقل یه 20 سال دیگه مذاکره بی فایده کنیم برای NPT

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۱:۲۷

براشون این کار منفعتی نداره. این هم یک راه فشار هست و لفاضی ای بیش نیست. الان ایران تحریمه و تحت نظارت آژانسه. اگه برجام اوکی بود که بهش بر میگشتن، اگر هم نبود مکانیزم ماشه رو همون زمان که آمریکا خارج شد یا حداقل اول کار بایدن فعال می کردن.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۳:۴۳

آره مث تحریمهاکه کاغذپاره ای بیش نیستن.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۳:۳۸

گویا متوجه نیستید حمله‌ی نظامی یکی از بندهای مکانیزم ماشه هست، فعلا که در فقر مطلق هستیم و شما هم شعار دهید کاری نمی‌توانند بکنند

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۳ ۱۲:۳۸

نیازی به مکانیزم ماشه باقی نمانده . با فشار اقتصادی چنان بلایی بر سر ایران آوردند که برای بقا شروع به مولد سازی و خام فروشی و خاک فروشی به چین کرده . با فشار اقتصادی بخوبی نتیجه گرفته اند و نیاز هزینه سازی با جنگ نیست .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.