آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

هیاتی از کمیسیون بهداشت به قم می‌رود

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از سفر هیاتی از این کمیسیون به قم برای بررسی موضوع مسمومیت دانش‌آموزان قمی خبر داد.

هیاتی از کمیسیون بهداشت به قم می‌رود

به گزارش «تابناک»، محمدعلی محسنی بندپی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به دنبال اظهارنظر اخیر معاون وزیر بهداشت مبنی‌بر عمدی بودن مسمومیت دانش‌آموزان قمی، آقای قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون بهداشت ماموریت بررسی این موضوع را داد.

وی ادامه داد: با توجه به ماموریت رییس مجلس، هیاتی از کمیسیون بهداشت و درمان روز دوشنبه (۸ اسفند) به قم سفر می‌کند که گزارش این سفر و نتایج به‌دست آمده درباره مسمومیت دانش‌آموزان قمی به کمیسیون ارائه خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۸ ۰۸:۵۰

حالا چه عجله ای بود؟

علی۱۴۰۱/۱۲/۰۸ ۰۸:۳۶

واقعا این هیئت می خواد بره قم چی کار کنه ؟ اگه همه چیز روی روال بود که باید آزمایشات درستی انجام میشد و نتایج توسط هر هیئتی دیده میشد. می خوان برن چی رو ببینن ؟ یا باید برن با کسی هماهنگ شن ؟ یا الکی فیلم در میارن ؟ خلاصه که تابلو هستش که بی فایده است !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.