مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

چرا فرهاد مجیدی مقابل ریوالدو بازی نکرد؟

در شرایطی که نام فرهاد مجیدی در ترکیب منتخب ستاره های آسیا بود، ولی او برابر منتخب بازیکنان جهان به میدان نرفت.
کد خبر: ۱۱۶۶۱۹۲
|
۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴ 02 March 2023
|
6812 بازدید

                              چرا فرهاد مجیدی مقابل ریوالدو بازی نکرد؟

به گزارش تابناک به نقل از خبر ورزشی، منتخبی از ستارگان فوتبال جهان و آسیا، در دیدار دوستانه و خیریه ای که به همت کمیته پارالمپیک آسیا و با همکاری شورای ورزش دبی برگزار شد، به تساوی پر گل 6 بر 6 دست یافتند. دیداری که قرار بود فرهاد مجیدی نیز یکی از نفرات حاضر در آن باشد ولی این اتفاق رخ نداد.

در شرایطی که از دو هفته پیش نام بازیکنان حاضر در این دیدار دوستانه اعلام شده بود و سرمربی ایرانی اتحاد کلباء نیز یکی از نفراتی بود که باید در این مسابقه شرکت می کرد، اما او به دلیلی غیرمنتظره نتوانست تیم منتخب ستاره های آسیا را همراهی کند.

در واقع مجیدی به دلیل حضور در نشست خبری پیش از دیدار امروز برابر شباب الاهلی که با برگزاری مسابقه منتخب ستاره های آسیا و جهان همزمان بود، نتوانست به موقع خود را به استادیوم زعبیل الوصل برساند و در نتیجه فرصت حضور در این دیدار را از دست داد.

چرا فرهاد مجیدی مقابل ریوالدو بازی نکرد؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این در شرایطی است که در ترکیب اولیه که از سوی شبکه دبی الریاضیة منتشر شده بود، نام فرهاد مجیدی در جمع یازده بازیکن ابتدایی تیم منتخب ستاره های آسیا حضور داشت ولی او چند کیلومتر آن طرف تر و در سالن کنفرانس مطبوعاتی دیدار اتحاد کلباء و شباب الاهلی حضور یافته بود.

در نهایت این دیدار خیریه با جشنواره ای از گل به پایان رسید. برای تیم منتخب جهان، روماریو (4 گل)، ریوالدو و آندره گلزنی کردند. ناصر الشمرانی (3 گل)، احمد کانو (2 گل) و فهد خمیس نیز گل های تیم منتخب ستاره های آسیا را وارد دروازه حریف کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟