آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
2بازدید

گوشت گرم گوسفند از استرالیا وارد کشور شد

نخستین محموله گوشت گوسفند گرم وارداتی برای تنظیم بازار داخلی از استرالیا وارد ایران شد؛ واردات این محصول از استرالیا و رومانی ادامه خواهد داشت.

گوشت گرم گوسفند از استرالیا وارد کشور شد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم،   نخستین محموله گوشت گوسفند گرم وارداتی برای تنظیم بازار داخلی از استرالیا وارد ایران شد؛ واردات این محصول از استرالیا و رومانی ادامه خواهد داشت. این محموله یکشنبه‌شب وارد فرودگاه امام خمینی شد.

بنابر این گزارش فرهاد آگاهی رئیس انجمن تأمین‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی در این ارتباط اظهار کرد: در پی توافقات انجام‌شده با وزارت جهاد کشاورزی، واردکنندگان جدید و باسابقه برای حل مشکل گرانی گوشت و کمک به تنظیم بازار، علاوه بر واردات گوشت از مبادی روسیه، قزاقستان و مغولستان، اقدام به واردات گوشت باکیفیت تازه از کشورهای رومانی و استرالیا به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشت گوسفندی کرده‌اند.

وی افزود: محموله‌های گوشت باکیفیت از طریق هواپیما و تریلی‌های مجهز یخچال‌دار به‌صورت متعدد و برنامه‌ریزی‌شده به‌سرعت در بازار توزیع می‌شود.

رئیس انجمن تأمین‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی همچنین در خصوص میزان واردات گوشت قرمز تصریح کرد: واردات گوشت قرمز تا سه ماه آینده و تا زمانی که قیمت این محصول به تعادل برسد و منطقی شود ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۱۴ ۲۱:۴۴

چطوری با ۱۶ ساعت پرواز از استرالیا میشه گوشت تازه وارد کرد، ؟هزینه چنین کاری؟!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۸:۳۰

برای تهیه گوشت گرم وارداتی حتما باید تهران خدمت برسیم؟! هیچ راهی وجود ندارد تا در شهرستانها هم پخش شود؟!

نوید۱۴۰۳/۰۱/۲۰ ۰۱:۵۰

من ساکن تهران هستم ولی حتی جرات نکردم یکبار از گوشت های وارداتی بخرم. والا میترسم اینقدر بیماری‌های گوارشی و سرطان روده و کبد زیاد شده فقط مونده گوشت منجمد که چندین و چند روز تو سرخانه بوده تا به ایران رسیده مصرف کنیم. عزیزان گول نخورین بخدا اینها همش بیماریه

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۷:۵۱

ایا این دام ها ذبح شرعی میشوند

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۲ ۰۳:۳۶

ن گرم بود همسرم گرفته

حامد۱۴۰۲/۱۰/۰۴ ۱۶:۳۶

وقتی ربای بانکی وجود داره دنبال ذبح شرعی نباش..!

عادل۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۶:۴۷

گوشت گرم چیه؟ از استرالیا فقط میشه گوشت منجمد وارد کرد این گوشت یخی هست

مسعود۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۶:۲۵

فقط شعار میدهید گوشت کجاست قیمت ها افزایش داره

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۵:۲۷

سرد نمیشه تا از اونجا میاد ایران؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۵:۲۱

بهترین کار رو دولت کرد.
جواب دامداران زیاده خواه که دولت به روش های مختلف از بیت المال بهشون کمک کرد از وام بلاعوض تا وام کم بهره تا قیمت یارانه ای و ارزان برای خوراک دام و آب و برق و گاز و .. تا معافیت مالیاتی اونوقت نماینده چوپان های عزیز تو تلویزیون در جواب مجری که گفت با این گرانی گوشت تکلیف مردم چیه گفت ما صادر می کنیم دولت وارد کنه.
دولت باید همه ارزون فروشی ها و کمک های مفت و مجانی رو به دامدارها قطع کنه تا دامدارها دام ها رو به قیمت جهانی پرورش بدن و تولید کنن بعد دامهاشون رو به قیمت جهانی صادر کنن و اینقدر رو مردم منت نگذارن
اگه مردش هستین بسم الله

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۴:۲۷

ارز 4200 که از صحنه اقتصاد رفت این بلا را بر سر اقتصاد دام غیرهاورد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۴:۲۴

جیب دام داران وطنی خیلی گشاد است با این دلارها که به گوشت استرالیایی و قرقیزستانی میدهند پر نمیشود

ZORRO۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۴:۱۷

بالاخره یه کار مثبت ازینا دیدیم...

تا میتونین وارد کنین تا همه مردم بتونن گوشت بخورن...

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۳:۴۷

من گوشت استرالیایی دوست ندارم !!!!!!!!!!! من گوشت وطنی می خوام .

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۴:۴۳

گوشت وطنی خوب نیست..خوردنش عورض داره

رضا۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۴:۳۸

داداش دستشون را باز بگذار ببینیم چند مرده حلاجند..حالا یکم سخته برات ولی تحمل کن و گوشت وطنی یه مدت نخور ...فقط کاری کنید همه بتوانند گوشت بخرند.

مانی۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۳:۱۹

یکی به من توضیح بده اینها چه طور برای نهاده های دامی دلار ندارند ولی برای واردات گوشت همیشه دلار هست ... ؟!

رها۱۴۰۲/۱۲/۱۲ ۰۳:۳۶

همسر من رفته 7 کیلو گردن وران و اینا گرفته گردن پختم گوشتش پودر میشه خشک و لابلاش تیره هستش...باهمکارش گرفتن...میگم چرا گرفتی حتما مریض بودن.....زیر بار نمیره ...

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۳:۵۳

می توانستند همین سوبسید را به تولید کننده برای تامین خوراک دام بدهند تا گوشت گران نشود. بالاخره ایران باید به نام مجمع الجزایر ایران نامگذاری شود. هر صنفی برای خودش جزیره ای هست و سلطانی دارد. همه باید از جیب مردم نان بخورند و چاق شوند. دولت هم قدرت کافی برای اداره کشور ندارد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.