آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
1بازدید

حذف درس انشا در مدارس

در درس آیین نگارش تمرین‌هایی برای خاطره‌نویسی و توصیف وجود دارد که به شکلی بسیار محدود همان انشاء سال‌های گذشته است. اما به خاطر کمبود وقت و مباحث زیادی که معلم ادبیات باید در کلاس به آن بپردازد عملا فرصت زیادی برای توجه به انشاء باقی نمی‌ماند

روزنامه تهران امروز نوشت: معلمان ادبیات می‌گویند دیگر درس مستقلی به نام انشاء در مدارس وجود ندارد و دانش‌آموزان در کنار چهار درس املا، آیین‌نگارش، زبانشناسی و دستورزبان به جای انشاءء تنها تمرین‌هایی برای خاطره‌نویسی و توصیف انجام می‌دهند.

بنابر گزارش این روزنامه ، یک دبیر ادبیات فارسی می‌گوید: «درحال حاضر درس مستقلی به اسم انشاء در مدارس وجود ندارد. معلم ادبیات دوره دبیرستان در درس دستور زبان فارسی مجبور است چهار درس املا، آیین نگارش، زبانشناسی و دستور زبان را با دانش‌آموزان کارکند. در درس آیین نگارش تمرین‌هایی برای خاطره‌نویسی و توصیف وجود دارد که به شکلی بسیار محدود همان انشاء سال‌های گذشته است. اما به خاطر کمبود وقت و مباحث زیادی که معلم ادبیات باید در کلاس به آن بپردازد عملا فرصت زیادی برای توجه به انشاء باقی نمی‌ماند.»

بنابرگفته این روزنامه ، آنچه بیشتر باعث نگرانی است ترس دانش‌آموزان از نوشتن است . الان دانش‌آموزان آن‌قدر از فضای نوشتن دور شده‌اند که از درس انشاء درست مثل درس ریاضی می‌ترسند حتی در همان ساعات اندک توجه به نوشتن در مدارس هم می‌گویند نمی‌دانیم باید چی بنویسیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.