آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
3بازدید
۳۰

رئیسی: عقب‌ماندگی‌های خوزستان را جبران می‌کنیم

رئیس جمهور گفت: تلاش دولت در این دوره این است که که بتواند عقب‌ماندگی‌ها را جبران کند. مردم خوزستان نباید از مشکلات فاضلاب رنج ببرند و یا جایی با مشکلات مربوط به آب و برق و موارد مختلف مواجه باشند.

رئیسی: عقب‌ماندگی‌های خوزستان را جبران می‌کنیم

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم از اهواز، سیدابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در بدو ورود به استان خوزستان که به منظور انجام دور دوم سفرهای استانی و از مبدا دزفول آغاز شده است، در گفتگو با خبرنگاران درباره برنامه‌ها و اهداف این سفر اظهار داشت: خوزستان خط مقدم دفاع از وطن و مرز و بوم این کشور است و مردم این استان دین خودشان را به ایران و انقلاب اسلامی ادا کرده‌اند و امروز ملت ایران و مسئولین مسئولیت مضاعفی نسبت به خوزستان دارند.

رئیس جمهور افزود: البته مسئولین نسبت به همه استان‌ها و همه کشور مسئولیت دارند، اما از آنجا که ایستادگی، ایثار و مقاومت مردم خوزستان در دفاع مقدس حقیقتا مقاومتی جانانه بود و مردم این استان به خوبی امتحان خود را پس داده‌اند، مسئولین وظیفه دارند همواره به خوزستان توجه جدی داشته باشند.

رئیسی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت‌های بزرگ خوزستان، این استان نباید مشکلی در زمینه آب و فاضلاب و زیرساخت‌ها داشته باشد، اظهار داشت: تلاش دولت در این دوره این است که که بتواند عقب‌ماندگی‌ها را جبران کند. مردم خوزستان نباید از مشکلات فاضلاب رنج ببرند و یا جایی با مشکلات مربوط به آب و برق و موارد مختلف مواجه باشند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جوان خوزستان زرخیز نباید از بیکاری در رنج باشد، اضافه کرد: دولت به دنبال آن است که با توجه به امکانات و ظرفیت‌های بسیار خوزستان مشکلات استان را برطرف کند.

رئیسی تصریح کرد: در دور دوم سفرهای استانی پیگیر مصوبات دور اول سفر هستیم تا ببینم که مسئولان چه کرده‌اند و مدیران بازخواست خواهند شد تا ببینیم که آنچه در دور اول سفرها تصویب شد، اجرایی شده است یا نه!

رئیس جمهور ادامه داد: در این دور از سفرها با مردم بخش‌های مختلف استان هم دیدار و گفتگو خواهیم داشت، اما این مقدمه کار بوده و اصل سفر پیگیری رفع مشکلات است. بنده به عنوان سرباز نظام و خدمتگزار مردم در این دور از سفرها علاوه بر دیدار و عرض ادب به مردم، دنبال این هستم که ببینم آیا مشکلات مردم حل شده و آیا مردم این احساس را دارند که واقعا مشکلات حل شده است.

رئیسی خاطرنشان کرد: در گزارش‌ها، آمار و ارقام، برای بنده مهم آن است که آیا مشکلات مردم حل شده است یا نه؟ مراجع مختلفی از جمله نماینده محترم ولی فقیه در استان، نمایندگان استان در مجلس، استاندار، افراد شاخص استان که در دولت حضور دارند و برخی افراد دیگر مسائل استان را به ما منتقل می‌کنند و برای ما مهم آن است که با حضور در میدان مشکلات را حل کنیم؛ به دنبال این هستیم که با این حضور مشکلات حل شده و تا حل مسائل این نحوه کار را با جدیت ادامه خواهیم داد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۸ ۰۲:۰۰

به خیر تو امید نیست، شر مرسان

اسی پلنگ۱۴۰۲/۰۲/۰۸ ۰۱:۵۸

خنده ام گرفت از این حرف .....

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۲۱:۱۷

اگر واقعا به فکر اباد کردن ایرانی امشب رسیدی تهران استعفا نامه ات را بنویس

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۴:۵۰

خواهیم دید

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۴:۰۰

تاببینیم

دنا اورمزد۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۳:۳۸

حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رییس الساداتی رییس جمهور انقلابی جمهوری اسلامی ، در شعار و حرف و سخنرانی ، خیلی‌ کارها را برای مردم ایران انجام داده است
البته در حرف و شعار و سخنرانی!!!!

علی۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۳:۳۵

همانطور که دلار رو رساند پنج هزار تومان خوزستان را هم آباد میکند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۳:۳۲

خخخخ

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۲:۴۱

ماحصل سفر اول به خوزستان چی بود که سفر دوم شروع شده؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۲۰:۴۲

ناهار ميدادند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۲:۱۵

تاسفبار و خجالت آوره که سابقه دولتهای قبل و فعلی برای آبادی کشور اینقدر سیاهه.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۳۲

تو بیشتر از این عقب موندگی و بدبختی به زندگی مردم اضافه نکن، نمیخواد چیزی رو جبران کنی

کاربر۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۳۱

آخه مگه میشه خوزشتان را تغییر داد!!!
خوزستان همیشه خوزستان خواهد ماند چون(خوزستان) است
مثل این است که رئیسی برود شهر کرد وعده بدهد من نوک کوهای شهر کرد برای شما مردم میدان فوتبال درست میکنم آخه مگه میشه مگه داریم!!!!

د۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۲۸

از آنچه که هست ویرانتر نکنید باید سپاسگزار بود.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۲۳

و همسانسازی حقوق بازنشستگان را اجرا نمی کنیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۲۱

سرعت لوکوموتیو رو تو خوزستان زیاد کن. ابادانی دیگه بسه مردم دارند از این همه خوشی سکته میزنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۲۰

مردم خوزستان تا عقب ماندگی ها را جبران نکرده اند نهایت استفاده را از شرایط فعلی ببرید که همین شرایط را با جبران آنها از دست خواهید داد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۱۳

اگر مثل جاهای دیگر که قبلا آباد کردی می خواهی آباد کنی، خدا به داد خوزستان برسد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۰۶

وعده وعید . بیشترین بودجه از خوزستان تامین میشود هنوز بعد 40 سال میگویند عقب ماندگی خوزستان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۰۵

سیستان بلوچستان رو کی قراره آباد کنی ؟ کردستان؟ جنوب خراسان؟ و .............. تو کارت آباد کردن نیست بیشتر از این ویران نکنی هم ما ازت ممنونیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۰:۴۳

متشکر زحمت میکشید
قضیه مترو رو حل کنید بعد نیم قرن
مزید امتنان است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۰:۳۳

داستان چیه یکی شون رفت تبریز و یکی شون رفت اهواز!؟

مجید۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۰:۳۲

انسان را با عملش می سنجند نه با حرف همینکه تورم را مهار کردی بس است . اگر به خود مردم واگذار کنید خیلی بهتر از شماها أباد خواهند کرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۰:۱۵

جناب رییسی وعده های انتخابی رو عمل کن بقیه پیشکش
واقعا داماد به پدر خانم میاد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۰:۱۵

حرف رو کسی وزن نمیکنه، بگوحاجی

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۰:۱۱

انوقت اين عقب ماندگي را چجوري جبران مي كني ؟ با همون شعار هميشگي ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۰۹:۴۳

رفسنجانی گفت خوزستان رو بعد از جنگ اباد میکنیم
خاتمی گفت خوزستان بهتر از قبل خواهد شد
احمدی تژاد گفت من علت رو فهمیدم خوزستان اماده باش که قراره اباد بشی
رییسی هم همین حرف ها رو داره میزنه دروغ و فریب

مجتبی۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۱۱:۳۵

اینا در این 44 سال فقط دنیای خودشون اباد کردن و فقط می خواهند اخرت ما اباد بشه.ممنون التماس دعا حاج اقاااااااااا

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۰۹:۲۸

رئیسی

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۰۹:۲۶

خسته نشدید از این همه وعده و دروغ؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.