آخرین خبرچرخش تاریخی رأی‌دهندگان آمریکایی!
4بازدید

قطع گسترده برق در مناطق مختلف اراضی اشغالی

رسانه‌های خبری از قطع گسترده برق در اراضی اشغالی در سایه حملات سایبری اخیر علیه شرکت برق رژیم صهیونیستی خبر دادند.

قطع گسترده برق در مناطق مختلف اراضی اشغالی

 

به گزارش تابناک از مهر، شبکه المیادین گزارش داد که اخباری در خصوص قطع گسترده برق در مناطق مختلف اراضی اشغالی منتشر شده است.

بر اساس این گزارش، تل‌آویو، الخضیره و عکا از مناطقی هستند که شاهد قطع برق بوده‌اند.

این در حالیست که چند روز قبل نیز روزنامه عبری زبان یدیعوت احارونوت اعلام کرده بود که گروه هکری موسوم به «آنانیموس سودان» سایت شرکت برق رژیم صهیونیستی را هدف حمله سایبری قرار داده و از دسترس خارج کرده است. این رسانه همچنین از حمله هکرها به سایت فرودگاه بن گورین خبر دادند و اینکه تلاش برای بازگرداندن اوضاع در جریان است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اذعان کرد که حملات سایبری طی ماه آوریل جاری افزایش یافته است. طی ماه‌های گذشته چندین حمله سایبری سیستم بانکی، بهداشتی، فرودگاه بن گوریون و چند مرکز دیگر در اراضی اشغالی را هدف قرار داده است.

همچنین هفته گذشته رسانه‌های رژیم صهیونیستی فاش کردند که چندین وب‌سایت متعلق به این رژیم در عرض دو روز آخر هفته گذشته و همزمان با روز جهانی قدس، مورد بیش از ۶۰ حمله سایبری قرار گرفته و برخی از حملات منجر به توقیف پایگاه‌های اطلاعاتی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۲۰:۵۱

به درک به جهنم

کاربر۱۴۰۲/۰۲/۰۷ ۲۰:۲۵

بیت عنکبوت!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.