رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
4بازدید
۱۱۸

در سفر مهم ابراهیم رئیسی به سوریه چه گذشت؟/ بازتاب گسترده سفر رئیس جمهور به دمشق

سفر سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور ایران به سوریه برای دیدار با بشار اسد، همتای سوری‌اش پس از بیش از یک دهه جنگ‌های داخلی در سوریه، مورد توجه رسانه‌ها و مطبوعات بین‌المللی قرار گرفت.

در سفر مهم ابراهیم رئیسی به سوریه چه گذشت؟/ بازتاب گسترده سفر رئیس جمهور به دمشق

در سفر مهم ابراهیم رئیسی به سوریه چه گذشت؟/ بازتاب گسترده سفر رئیس جمهور به دمشق

بین الملل تابناک: سفر سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور ایران به سوریه برای دیدار با بشار اسد، همتای سوری‌اش پس از بیش از یک دهه جنگ‌های داخلی در سوریه، مورد توجه رسانه‌ها و مطبوعات بین‌المللی قرار گرفت.

پس از چهار ساعت مذاکرات فشرده روسای جمهور ایران و سوریه، مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ها با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه و هیات‌های همراه برگزار شد.

در این مراسم، برنامه جامع همکاری راهبردی و بلندمدت ایران و سوریه به امضای دو رئیس‌جمهور رسید. همچنین هشت یادداشت تفاهم بین وزرای دو کشور امضا شد.
امضای یادداشت‌های تفاهم همکاری در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی، راه‌آهن، گواهی‌نامه دریایی، هواپیمایی، مناطق آزاد، نفت، زلزله، و ارتباطات و فناوری در این مراسم به وسیله وزرای امور خارجه، راه و شهرسازی، اقتصاد، نفت و ارتباطات بین دو کشور انجام شد.

رئیسی: سوریه با وجود تهدیدها و تحریم‌ها پیروز شد

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در دیدار با رئیسی در دمشق گفت: روابط سوریه و ایران، روابط غنی و پرباری و مملو از تجارب است، به این دلیل که حتی در دوره های سخت و دشوار هم روابط باثبات و ثابتی بود؛ با وجود توفان های شدید سیاسی و امنیتی که منطقه خاورمیانه را درنوردید.

رئیسی هم در این دیدار گفت: دولت و ملت سوریه دشواری ها و مشکلات بزرگی را پشت سر گذاشتند. امروز می توانیم بگوییم که شما این مشکلات را پشت سر گذاشتید و با وجود تهدیدها و تحریم هایی که علیه شما تحمیل شد، توانستید پیروز شوید.

بازتاب گسترده سفر ابراهیم رئیسی به سوریه

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی در این باره این دیدار را «غیرمعمول و استثنایی» تلقی کرده و نوشت: سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور ایران، روز چهارشنبه در دمشق با بشار اسد، رییس جمهور سوریه به منظور تقویت همکاری‌ها میان این دو متحد منطقه‌ای دیدار کرد.

آسوشیتدپرس به نقش ایران در سال‌های گذشته در مبارزه دولت سوریه با نیروهای شورشی و تروریستی از طریق ارسال مستشاران نظامی اشاره کرد.

این خبرگزاری همچنین اشاره کرد که سفر رییسی به سوریه، هم‌زمان با تلاش کشورهای عربی برای ازسرگیری روابط با سوریه و توافق اخیر تهران-ریاض برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک انجام می‌شود.

آسوشیتدپرس در همین راستا نوشت: آشتی دوباره ایران و عربستان سعودی، احتمالا تاثیر مثبتی روی کشورهای منطقه از جمله سوریه خواهد داشت که محل جنگ‌های نیابتی دو کشور بوده است.

پایگاه خبری المانیتور نیز با مورد توجه قرار دادن سفر رییس جمهور ایران به سوریه پس از گذشت بیش از یک دهه، نوشت که انتظار می‌رود با ورود سوریه به دوران بازسازی خسارات پس از جنگ‌های داخلی، دو کشور به منظور نشان دادن دوستی، توافق‌های اقتصادی متعددی امضا کنند.

المانتیتور نوشت: دیدار اسد و ریسی در برهه‌ای حیاتی، پس از برقراری دوباره روابط ایران و عربستان سعودی در ماه مارس و در بحبوحه پیوستن دوباره دمشق به جهان عرب انجام می‌شود.

این وبگاه خبری درباره اهمیت این سفر نوشت: ایران دهه‌هاست که یک حامی قوی برای حکومت سوریه بوده و برخی تحولات منطقه‌ای مهم هم‌زمان با سفر رییسی در حال رخ دادن است. عادی‌سازی روابط میان سوریه و کشورهای عربی به سرعت در حال شتاب گرفتن است. اردن، روز دوشنبه میزبان وزرای امور خارجه عربستان سعودی، مصر، عراق و سوریه برای مذاکره درباره بازگشت سوریه به اتحادیه عرب بوده است.

فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در ماه آوریل به سوریه سفر کرد. در این بین، روابط دوجانبه عربستان سعودی و ایران پس از توافق دو کشور با میانجیگری چین برای بازگشایی سفارت‌خانه‌ها رو به بهبود است. مشخص نیست اسد به نشست اتحادیه عرب ـ که در ۱۹ مه با میزبانی عربستان سعودی است ـ دعوت خواهد شد یا نه؛ اما تهران از زمان اخراج سوریه از این سازمان ۲۲ عضوی در سال ۲۰۱۱، حامی بازگشت سوریه به این سازمان ۲۲ عضوی بوده است.

شبکه قطری الجزیره نیز با اشاره به این که سفر رییسی به سوریه «یک موفقیت راهبردی» تلقی شده است، با اشاره به مدت زمان این سفر و استقبال رسمی از رییس جمهور ایران نوشت: تهران پس از حمایت از اسد در دوران جنگ‌ سوریه، حالا به دنبال جایگاهی مستحکم‌تر در آینده اقتصادی این کشور است و می‌خواهد با توسعه تجارت با این کشور، راهگشای شرکت‌های دولتی و خصوصی‌اش به آن باشد.

الجزیره در ادامه اشاره کرد که ایران و سوریه قرار است، توافق‌های متعددی را در دوران سفر رییسی امضا کنند که برخی از آن‌ها در زمینه توسعه همکاری‌های اقتصادی دوجانبه خواهد بود.

روزنامه فایننشال تایمز با پرداختن به سفر سید ابراهیم رئیسی به سوریه نوشت: رییس جمهور ایران، روز چهارشنبه و برای اولین بار پس از جنگ داخلی در این کشور عربی که در سال ۲۰۱۱ درگرفت، به سوریه سفر می‌کند و به دنبال افزایش کنترل تهران بر متحد دیرین آن هم‌زمان با آماده شدن این کشور عربی برای بازسازی است.

فایننشال تایمز در ادامه نوشت: سفر رییسی زمانی انجام می‌شود که برخی کشورهای عربی که با حکومت سوریه قطع رابطه کرده بودند و از گروه‌های مخالف حمایت می‌کردند، در حال آزمودن برقراری تعامل دوباره با دمشق هستند که حکومت آن بیش از یک دهه است، به اتحاد با ایران و روسیه متکی است.

این روزنامه همچنین نوشت: یک تحلیل‌گر سیاسی مستقر در تهران در این باره گفت: «سفر رییسی نمایش قدرت برای انتقال این پیام است که ما توانستیم اسد را در قدرت نگه داریم و قصد داریم حضور پررنگ در منطقه را حفظ کنیم. ایران می‌خواهد در دوران صلح هم دست بالا داشته باشد.»

در ادامه این مطلب، با اشاره به توافق اخیر تهران و ریاض برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک آمده است: وزیر امور خارجه عربستان سعودی، ماه گذشته، در ریاض میزبان همتای سوری‌اش بود، در حالی که عربستان سعودی، همچنین با میانجیگری چین در ماه مارس توافق کرده است که روابط با رقیب اصلی‌اش، یعنی ایران را از سر بگیرد.

در این گزارش آمده است: حمایت‌های مالی و نظامی تهران از بشار الاسد، رییس جمهور سوریه در دوران مبارزه‌اش با نیروهای شورشی نقشی حیاتی داشت و پیوند سوریه را با جمهوری اسلامی ایران که از سال ۱۹۷۹ متحد آن است، تقویت کرد. اسد توانست با حمایت روسیه و ایران کنترل بیشتر کشور را به دست بگیرد، با وجود این، شماری از نیروهای مخالف مسلح کنترل بر نواحی شمال غرب سوریه را حفظ کردند.

به نوشته این روزنامه، رییسی قرار است چهارشنبه با اسد دیدار کند. ناصر کنعانی،‌ سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: «ایران در دوران مبارزه سوریه با تروریسم در کنار دولت، ارتش و ملت سوریه ایستاد و حالا می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در کمک به بازسازی خسارات جنگ داشته باشد.»

خبرگزاری فرانسه نیز با مورد توجه قرار دادن این سفر نوشت: ابراهیم رئیسی قرار است، روز چهارشنبه به دمشق سفر کند که نخستین سفر یک رئیس جمهور ایران از زمان آغاز جنگ داخلی در سوریه به شمار می‌آید و در حالی صورت می‌گیرد که تعاملات منطقه‌ای با این دو متحد دیرینه افزایش یافته است.

خبرگزاری فرانسه در ادامه با اشاره به حمایت‌های تهران از بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در ۱۲ سال جنگ در این کشور، افزود: این سفر تنها چند هفته پس از توافق تاریخی ایران برای بازگرداندن روابط با رقیب منطقه‌ای‌، یعنی عربستان سعودی و در بحبوحه هجوم دیپلماسی در خاورمیانه با تغییر روابط منطقه‌ای با ایران و سوریه انجام می‌شود.

سانا، خبرگزاری دولتی سوریه اعلام کرده است که رئیسی و اسد درباره «روابط دوجانبه، مسائل مشترک اقتصادی و سیاسی و تحولات مثبت در منطقه» گفت‌وگو خواهند کرد.

یک خبرنگار خبرگزاری فرانسه نیز در این باره گفت: مقدمات سفر ابراهیم رئیسی از روزها پیش در دمشق که سفارت ایران در آن مستقر است، با برداشتن موانع بتنی از جلوی سفارت آغاز شده است.

همچنین رسانه‌های دولتی ایران گزارش دادند که رئیس‌جمهوری ایران در سفر دو روزه خود به دمشق که به دعوت اسد انجام می‌شود، یک «هیأت اقتصادی - سیاسی» بلند پایه را رهبری خواهد کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، آخرین رئیس جمهور ایران که به دمشق سفر کرد، محمود احمدی‌نژاد بود که در سپتامبر ۲۰۱۰ به سوریه رفت. در حالی که اسد از زمان آغاز جنگ، دو بار به طور رسمی به تهران سفر کرده است که آخرین بار آن در می ۲۰۲۲ بود.

اسامه دانورا، تحلیلگر مستقر در دمشق خاطرنشان کرد که این سفر «صفحه جدیدی را در روابط نزدیک بین دو کشور باز خواهد کرد.»

وی افزود: این سفر می‌تواند بر استراتژی‌های اقتصادی بلندمدت متمرکز باشد، چون ایران به‌شدت خود را یکی از مشارکت‌کنندگان در مرحله بازسازی مطرح کرده است.

خبرگزاری فرانسه همچنین با اشاره به میزان تلفات و خسارات وارده به سوریه در سال‌ها جنگ در این کشور گزارش داد: روزنامه الوطن که یک رسانه حامی دولت در سوریه است، نوشت: انتظار می‌رود در جریان این سفر تعداد زیادی قرارداد و تفاهم‌نامه به‌ویژه در حوزه انرژی و تامین برق میان دو کشور امضا شود.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۵ ۰۱:۱۴

چه سفر مهمی واقعا!!!! رفت برای فسفات ولی ظاهرا روسیه قبلا جارو کرده.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۲۳:۴۷

در مکانیک چیزی با عنوان گشتاور وجود داد
و یا در الکترونیک هم چیزی با عنوان رزونانس وجود دارد
که بسیار دقیق و اثبات شده است
این دو موضوع در اصل اشاره به حد تعادل دارد
در گشتاور اگر سرعت بالاتر از سرعت گشتاور و یا پایین از آن باشد باعث اتلاف انرژی و کمترین بازدهی می شود
در رزونانس در فرکانس رزونانس ما بیشترین انتقال انرژی را داریم و باعث ارتباطات رادیویی و ماهواره ای می شود

در جامعه هم چیزی بنام میانه روی داریم که حتی در ادعیه منتسب به معصوم هم اشاره شده است و متقدمین و متأخرین نسبت به امامان و پیامبر را مورد نکوهش قرار داده است و حد تعادل را سفارش کرده اند
در اقتصاد و در روابط خارجی و در موضوع حجاب و هر موضوع دیگر میانه روی و تعادل بهترین راه حل و افراط و تفریط فقط باعث اتلاف منابع و عدم رسیدن به هدف می شود

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۲۳:۳۷

آرامش و صلح در سوریه و عراق به معنای آرامش در منطقه است که هم به نفع ایران و هم عربستان و هم کشورهای حاشیه خلیج فارس است
آرامش در منطقه باعث رشد و پیشرفت در منطقه می شود که باید این احتمال را حداقل فرض کرد که خوشایند بیگانگان نیست و جنبه احتیاط آنرا در نظر گرفت
همانطور که ارتباط با کشورهای ثروتمند مهم است ارتباط با کشورهای فقیر و کمتر توسعه یافته هم مهم است
چون شما ممکن است نفت و پسته و زعفران را بتوانید به کشورهای ثروتمند مثل آلمان و آمریکا صادر کنید اما یقین بدانید که خودرو و لوازم خانگی را نمی توانید و مجبور هستید به کشورهای پایین تر از خودتان صادر کنید
عکس آن هم صادق است شما نمی توانید مواد خام و اولیه را از کشورهای پیشرفته وارد کنید و باید از کشورهای کمتر توسعه یافته وارد کنید

به عنوان رمز موفقیت باید به همه ظرفیت ها توجه کرد
هم ظرفیت های معنوی و هم مادی
بسیاری از منابع انسانی در داخل ممکن است معنوی نباشند اما دارای مهارت و دانش خوبی باشند
بسیاری از انسان ها هم هستند که معنویت دارند اما ظرفیت های خاص خودشان را دارند
بسیاری از کشورهای پیشرفته دارای ظرفیت بالایی هستند و بسیاری از کشورهای فقیر هم ظرفیت های مواد اولیه و سرمایه گذاری دارند
حتی در مواجه با کشورهایی مثل آمریکا هم نباید از ظرفیت های آنها غافل و با خصومت های افراطی آنها را از بین برد
باید باهوش و زیرک بود و از تمام ظرفیت ها استفاده کرد و این موضوع باید در مسئولین چند برابر بیشتر باشد و خودشان و مردم را درگیر مسائل بیهوده نکنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۲۱:۳۰

چه‌سودی‌دارد‌تورم‌وگرانی‌کم‌می‌شود

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۲۰:۵۰

قبل از کمک به سوریه به فکر کمک به ایرانیان باش اگر ایرانی هستی

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۲۰:۲۵

خود مسافر اصلا مهم هست که سفرش مهم باشه؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۹:۳۵

سوالی که بنده دارم این هست: چرا ایشان در برخورد با کریستین امانپور خبرنگار سی ان ان به خاطر بی حجاب بودن او حاضر نشد که در مصاحبه شرکت کند ولی با خانم های بی حجاب دربار بشار اسد مشکلی نداشتند؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۹:۳۲

بشار اسد عملا به یک جسد سیاسی تبدیل شده و رابطه با سوریه متضمن هیچگونه منفعتی برای ما نخواهد بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۸:۴۰

سفر بدون دستاورد

H۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۸:۰۳

خالی بندی است. تمام

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۷:۵۱

بغل دست زن های بی حجاب چکار می کنن؟

مهدی۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۷:۴۷

من طرفدار رابطه خوب با تمام کشورها هستم البته تا جایی که منافع کشورم تامین شود نه اینکه یک سره باج بدهیم.

حامد۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۷:۳۵

مبارزه با تروریست
صادرات پراید
زیارت
و دیگر هیچ

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۷:۲۲

عراق اشغال شده، سوریه جنگزده و افغانستان بدون زیرساختار هیچکدام تورمی را که ما داریم را ندارند ، چرا؟
یکی دلیل را تحریم ها اعلام میکند، دیگر مدعی صادرات عمده نفت و پتروشیمی و بی اثری تحریم ها
یکی چاپ پول بی پشتوانه را عامل میداند و دیگر اصل موضوع را رد میکند
یکی دزدی و اختلاس را عامل میداند و دیگر میزان آنرا اندک
و…..
چیزی که مردم میبینند کوچک شدن سفره خالیشان هست و بزرگ تر شدن سفر کسانیکه مردم را به مقاومت و سکوت دعوت میکنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۶:۱۹

مسئولین ما نشان داده اند که چیزی غیر از شعار و ظاهر برایشان مهم نیست و این سفر به یک کشور جنگ زده و تکه پاره شده که اکثریت مطلق مردمش دولت را قبول ندارند و حکومتش به زور اسلحه و کمک و دخالت نظامی خارجی بر بخش کوچکی از کشورش حکومت میکند هیچ ارزشی غیر از شعار و ظاهر ندارد .

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۶:۱۴

این آقا و باباش یه عمر از کشورهای خاورمیانه باج گرفتند و سودشون به هیچکس نرسیده

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۶:۰۲

فقط چرا این وسط کدخدا اظهار نگرانی کرده!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۵:۴۵

این آدم کوچیکه الکی می کوشید گنده نشونش بدید

مهدی سلیمی الحسین س هدک بر دسکن۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۵:۳۸

حضور امریکا در منطقه خلیج به پشتوانه چه کشور عربی است ........

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۴:۳۲

ملاقات با کسی که بر ای بقا بر سر شهروندانش بمب خوشه ای می ریخت وقریب پانصد هزار نفر کشته و بیش از هشت میلیون آواره شده اند و کشور به ویرانه تبدیل شده است چه دستاوردی دارد .!!؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۴:۲۶

به اندازه دوریال برای مردم ایران منفعت ندارد مگر با قراداد های چندین ساله با روس و چین چی عاید ملت ایران شده است جز گرانی و تورم سرسام آور جز فقیر شدن هرچه بیشتر مردم !!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۳:۵۱

نظرات منفی که مخالفان با شارژی که از اتاقهای البانی نشین ها میدهند معلوم که این سفر دارای اهمیت فوقالعاده است ایران با تیکه به دانش بومی توان بالای متخصصان داخلی همچنان که تاکنون توانسته از دشنه زار توطئه های گوناگون عبور نمایدوضمن دست بالا درمنطقه بدون وابسته گی متحدان خودراحمایت کرده هزینه های آمریکای جنایت کاررا درمنطقه به هیچ تبدیل کرده نقشه خاورمیانه جدید دولتهای پی درپی آمریکا را خنثی نموده وآنها را درآستانه فرار همیشگی از منطقه کرده ودر شاخصهای گوناگون ازتوسعه ورشد بسیاری بالایی برخوردارگشته ما یادمان هز نخواهد رفت زمانی را که لیسانس انترنهای هندی وپاکستانی را هرگز یادمان نخواهد رفت دراوج حکومت وابسته ستم شاهی که همین تهران پایتخت آب لوله کشی آب برای مصرف نداشت مردم برای رفع نیازشان ساعتها درکنار فشاریهای آب درخیابانها می ماندند روسته ها نه گاز داشت نه آب داشت نه برق نه بهداشت - حتی روستاهای بشاگرد معلوم نبود کجاست مردمش نه شناسنامه داشتند نه مدرسه نه جزءآمارمردم ایران محاسبه میشد ما که آذری هستیم وقطب کشاورزی مردم نان جو با پیاز میخوردنند کشاورزش قدرت پخت نان گندم رانداشت اشکنه بهترین غذا برای ما بود وقتی نان وسیب زمینی کوبیده اگرپیدا میکردیم بخوریم یک هفه ذوق وشوق داشتم وزیرکشاورزیش میگفت 80درصد مردم گرسنه اند درجشن شیراز مهمان های خارجی که شرکت کرده بودنند بعدا نوشتنند شاهی که چنین جشنهایی برگزار میکند ما به چشم خود دیدیم بچه هایی را که از فرط گرسنه گی ریشه گیاهان را میخوردنند - انقدر قدرت خرید مردم پایین بود خانوده ها توان خرید لباس نداشتنند لذا لباسهای کهنه ومندرس پاره پاره بزرگترها را برای بچه ها درست میکردنند تا بپوشند امروز قدرت ایران با اتکا به خودش پایدار مستحکم قوی است درود برآبت اله دکتر رئیسی زنده بادایران خود را آنقدر تحقیرنکنید فرزندان تقی زاده ها ومیرزا ملکم خانها

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۳:۱۵

محور مقاومت به کمی روغن کاری نیاز داشت که با این سفر حل شد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۴:۳۴

مقاومت چند صباح دیگر همین بشار در جمع کشورهای عربی علیه ایران مثل گذشته رای می دهد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۵۷

بیشتر اظهار نظرها از روی عقده درونی یا کینه و دشمنی بی منطقه

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۳:۱۵

اگه فکر می‌کنید نتایج مثبتی داشته مشخصا بفرمایید

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۲:۵۰

فقط تو خوبی
فقط نظر تو خوبه

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۴۸

حراج اموال مردم ایران
بذل و بخشش سرمایه ملی
تعویق بدهی های بشار اسد به ایران

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۴۳

دستاورد این سفر ، تایید سوریه در اجلاس عرب به نفع امارات برای جزایر ایرانی ، هر بار سوریه در این اجلاس دعوت بوده بر علیه ایران رای داده الان که عراق هم اضافه شده

ممقانی تضمین۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۴۳

حضرت آیت الله دکتر رییسی بسیار کار سنجیده ای کردند این سفر باید زودتر از اینها انجام میشد دوستان کم سواد و بی اطلاع بدانند سفرهای استراتجیک به کشورهای مهم منطقه مثل سوریه مشت محکمی است بر دهان دشمنان اسلام بخصوص یاوه گویان آمریکایی . و اگر هم کمکی به این دوستان میشود در جهت حفظ اسلام عزیز است . در جهان اسلام ما نیاز داریم به وحدت کلمه و همبستگی و از این همبستگی و اتحاد دشمنان ما میترسند و ما نیاز داریم به این ترس دشمنان . یا حق

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۹:۳۴

هر وقت اسد راضی شد روسری سر زنش کنه تو بیا و از اسلام در سوریه حرف بزن

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۵:۴۷

بسیار عالی دوست استراتجیک من

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۴:۰۶

!!!???سفرهای استراتجیک

مشکل اینه که شماها همه چیز را طوطی وار یاد گرفته اید. اصلا معنی استراتژیک را میدونی. خداییش خودت فهمیدی چی گفتی؟ سوریه بدبخت ویران کشور مهمیه. بعدش جهان اسلام سوریه لست.
کدوم اتحاد، کدوم دشمن کدوم ترس. دوره این حرفها تموم شده. ما خودمون تو ارزاق مردم و گرونی و تورم و هزار بدبختی دیگه موندیم اونوقت از همبستگی و وحدت کلمه و از این شعارهای تکراری صحبت میکنی.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۲:۱۸

برادر عزیز وقتی همبستگی داخلی به حداقل خود رسیده همبستگی خارجی چه دردی را دعوا میکند. آیا تا الان اتحاد با سوریه که مردمشان این رژیم را قبول ندارند برای کشور سود داشته؟ جز بحث ایدئولوژیک هیچ نفعی به ایران نخواهد داشت. ما الان خودمان نتونستم وعده ساخت و ساز را بدهیم چطور میتونیم الویت را کشور دیگر قرار دهیم. همش پز تو خالی است. اتحاد با عربستان هم هیچ سودی برای ایران نخواهد داشت..

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۴۱

یه کاری کنین که ملت اثرات این کار ها رو ببینین که بدبین نشن

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۲۵

گشت ارشاد اضافی داریم. لازم نداره بشار اسد؟!

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۱۶

چیز مهمی که اتفاق افتاد تصویب شد مرغ کیلوئی 73 هزار تومان و تخم مرغ شانه ای 100 هزار تومان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۱۵

بازتاب سفر؟؟؟؟؟ افزایش قیمت دلار و سکه و طلا

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۰۶

هیچی بیت المال بیشتری به سوری ها داده شد....................................

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۵۸

همچین میگین مهم ، که انگار با صدراعظم آلمان یا پادشاه انگلستان ملاقات داشته !!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۲:۲۴

:)))))

علی۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۵۴

باید بشار اسد میومد التماس می‌کرد بیاین برا بازسازی ویرانه های ناشی از ابقای دولتم بهم کمک کنید تا آبروم نره جناب رئیسی تشریف بردن بگن ما می‌سازیمش شما خوش باشید خاندان اسد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۳۲

دستاورد اینکه اونجا حتما بهشون ناهار خوبی دادند غذای سوری و لبنانی هم خوشمزه است

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۲۸

ده سال حمایت و مخارج و هزینه وشهید برای اسد. این بوده دستاورد برای ما . حالا هم رییسی فکر کرده در بازسازی اونجا شرکت کنه یعنی دوباره هزینه ای که در این وضع خراب که آهی در بساط نیست. اسد هم دیگه با اینها کار نداره و دنبال رابطه با کشورهای عربی پولداره. و ما همچنان بزرگترین بازنده هستیم. به این میگن محور مقاوت و عمق استراتژی .

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۲۴

باید مادورو ( راننده کامیون ) رو هم دعوت میکردن و ۳ تایی با هم برای دنیا تصمیم میگرفتن :-)

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۹:۴۹

راننده نبود شاگردشوفر بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۴۲

احسنت

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۱۹

حتی با شش کلاس هم می‌شد درک کرد که بعد از لین همه هزینه برای اسد و جلوگیری از سقوطش باید اون می‌آمد به خدمت نه اینکه بری خدمتش. لا اقل ازاتحادیه عرب یاد می‌گرفتید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۱۸

هیچی صدها میلیارد ضرر ایران احتمالا تبدیل خواهد شد به صدها و اندی میلیارد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۰۵

سوریه یک ویرانه است آخه اقای رئیسی کدام دستاورد را داشته ؟ در مملکت خودمان چه گلی بر سرمان زده است ، دست از مجیز گویی بردارید

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۹:۵۱

بازتاب گسترده رو خوب اومدید. شنیدم یه عده ای دارن این خبر رو به کرات دیگر مخابره می کنند تا بازتاب گسترده تر بشه.

امر به معروف۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۹:۳۵

خواهشا دولت ایران در صورت تصویب قانون رعایت حجاب اسلامی در سوریه کمک به ساختن آن بکند در غیرراین صورت کمک به ملتی که حجاب اسلامی رعایت نمیکنن حرام هم حرام شرعی هم حرام قانونی ، آقای رییس قبل از امضا هرگونه قرارداد این شرط را بنویسند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۹:۱۵

بطور یقین سفر اقای رییسی به سوریه نفعی بزرگ برای دولت سوریه دارد .

..۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۹:۱۳

کاش برا خودمون هم پول باقی بمونه

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۹:۰۴

خیلی مسخرس صادرات ترکیه به سوریه هفت هشت برابر ماست ملت ما دچار فقر مغزی شدن

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۲:۰۹

زمانی میتوانی ادعا صادرات داشته باشی که کشورت نیازهای خودش را تامین کند.ایران در نیازهای اولیه خودش مانده چه برسد به صادرات با کدام مواد اولیه و با کدام سیستم بانکی . مشکل تورم داخلی را کی جواب میده.

جواب ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۹:۳۷

کسی که صنایع ترکیه با ایران مقایسه می‌کند مشکل عقلی و بی
اطلاع است کیفیت صنعت تزکیه با آلمان و ژاپن مقایسه میشه اگر نمیدانی بدان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۹:۰۲

سلام. وقتی کشوری می خواهد رییس کشور دیگری را دعوت کند، وزیر خارجه یا وزیر دربار خود را می فرستد و دعوت نامه را تقدیم می کند. این بار اما وزیر ما را رفت و گفت که رییس را دعوت کنند. ضمنا آن شخصی که نوشته بود، چه حاصلی برای دارد، برای ما ندارد، اما برای سوریه دارد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۸:۵۸

سوریه می‌تواند یک بازار مصرف خوبی برای تولیدات ایرانی باشه به ویژه مصالح ساختمانی....

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۴:۰۰

خوشبحال تجار و کارخانه‌دار و گمرک چه سودی به حال مردم داره

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۱:۳۹

تمام صنایع ایرانی بعلت استفاده از تکنولوژی قدیمی گران و بی کیفیت است از کلید پریز تا سیمان و آهن آلات و مهمتر تکنولوژی های نوین ساخت و ساز که ارزان تمام میشود را همه را ترکیه و چین دارند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۱۰:۴۵

فرغون های ایران خودرو چی مثل پراید

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۸:۴۷

یک سوال بپرسم.اخه کشور جنگ زده و داغون سوریه که هفتاد درصد اواره شدن چه امتیازی میتونه برای ماداشته باشه؟کدوم ریس جمهور رادیدید که بره اونجا؟ایا عقل سلیم این رامیگه که باکشور صنعتی روابط داشته باشیم بهتره یابااین ها؟
یک روزی قطعا میرسه که اهداف پشت پرده این سفرها مشخص بشه وهمه حیف ومیل ها وهدیه وهبه دادن ها باید تکلیفش مشخص بشه

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۸:۴۶

احتمالا تنها چیز مهمش محور مقاومت بوده!

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۴ ۰۸:۴۳

اين دو نفر چه گلي به سر كشورشان زدن كه ديدارشون اهميت داشته باشه ! كارنامه هر دو شون اوضاعش خرابه !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.