آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
1بازدید

انتخاب عجیب برای مدیرعاملی نساجی قائمشهر

مالک باشگاه نساجی قائمشهر با استعفای ایزد سیف‌الله‌پور از مدیرعاملی این باشگاه موافقت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، ایزد سیف‌الله‌پور مدیرعامل باشگاه نساجی در سه فصل گذشته صبح امروز (سه‌شنبه) با انتشار پستی در صفحه شخصی‌اش از سمت خود کناره‌گیری کرد.

بر همین اساس رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی با استعفای سیف‌الله‌پور موافقت و صادق درودگر را به‌عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب کرد.

درودگر قبلا هم در دوره مالکیت پرهام، مدیرعامل نساجی بود که موفقیتی در صعود به لیگ برتر نداشت. او در چندین باشگاه شامل ملوان بندرانزلی، تراکتور ، استیل آذین و تیم‌های فوتسال در پست های مختلف مدیریت کرده است و آخرین بار مدیر بازاریابی سازمان لیگ بود که در بازگشت مهدی تاج به فدراسیون کنار گذاشته شد.

هنوز هم گزارش کتبی و مدونی از کارنامه مالی درودگر در سازمان لیگ و میزان درآمدزایی و قراردادهای فوتبال در دوره او به مردم و رسانه ها داده نشده است.

به نظر می‌رسد این باشگاه با سرمربی جوان و گمنام اسپانیایی قطع همکاری کرده و با کادرفنی جدیدی روانه فصل آتی و احتمالا لیگ قهرمانان آسیا شود. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.