آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
6بازدید

سرمربی پاری‌سن‌ژرمن بهمراه پسرش بازداشت شد

پلیس فرانسه کریستوف گالتیه و پسرش را به خاطر اظهارات نژادپرستانه‌شان احضار کردند.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از گل، گالتیه که در حال حاضر با پاری‌سن‌ژرمن قرارداد دارد، از سوی بازرسان پرونده احضار شده است. پسر او، جان والوویچ گالتیه نیز به پلیس فراخوانده شد.

مقام‌ها ۲۴ ساعت فرصت دارند تا اتهامات خود را رسمی و افراد مربوطه را دستگیر یا آزاد کنند.

گالتیه پدر از زمان افشای این اتهام‌ها با بیانیه‌ای که از طریق وکیلش منتشر شد، بر بی‌گناهی خود تاکید کرد و گفت: «از اظهارات توهین‌آمیز و افتراآمیز علیه خودم شگفت‌زده شدم. قطعا با قاطعیت نسبت به این اتهامات برخورد خواهم کرد.»

گالتیه متهم است که در زمان حضورش در تیم نیس در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۰، اظهارات تبعیض‌آمیز، نژادپرستانه و اسلام‌هراسانه‌ای داشته است.

پاری‌سن‌ژرمن در حال کار روی فسخ زودهنگام قراردادش با این مربی پس از قهرمانی در لیگ فرانسه است و عنوان شده با لوئیس انریکه مارتینس، سرمربی سابق اسپانیا و بارسلونا، به توافق رسیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.