آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

دادستان یاسوج : ۳ متهم مسلح بازداشت شدند

دادستان یاسوج تصریح کرد: متهمان پس از تفهیم اتهام، با قرار بازداشت موقت، روانه زندان شدندـ

دادستان یاسوج : ۳ متهم مسلح بازداشت شدند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دادستان عمومی و انقلاب یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از بازداشت متهمین مسلح، که با استفاده از سلاح سرد و گرم، اقدام به ضرب و جرح عمدی و قدرت‌نمایی با سلاح کرده بودند، خبر داد.


 سیدعلی ملک حسینی، در این خصوص گفت: در روزهای اخیر کلیپ‌هایی در فضای مجازی منتشر شد که حکایت از قدرت نمایی با سلاح و ضرب و جرح عمدی توسط سه نفر از مجرمین سابقه دار داشت.

وی افزود: با ارجاع پرونده به شعبه بازپرسی ویژه مبارزه با جرائم خشن و صدور دستورات قضایی دو نفر از آنان در شهرستان دنا و یک نفر دیگر در شهرستان بویراحمد با رصد پلیس اطلاعات و امنیت اجتماعی شناسایی و دستگیر شدند.

دادستان یاسوج تصریح کرد: متهمان پس از تفهیم اتهام، با قرار بازداشت موقت، روانه زندان شدندـ

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد، ملک حسینی ضمن هشدار به مخلین نظم و امنیت عمومی بیان کرد: هرگونه اقدام و یا استفاده از سلاح که باعث اخلال در نظم، ایجاد ناامنی و ارعاب شهروندان شود، خط قرمز پلیس و دستگاه قضایی بوده و اشد مجازات در انتظار این گونه افراد خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.