آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
1بازدید

دستگیری زنی که سرکرده باند فساد بود

وي درباره نحوه اغفال دختران و زنان جوان گفت: گاهي اوقات با پرسه زدن مقابل مراكز خريد، طلافروشي‌ها و بوستان‌هاي شهر، دختران فراري و زناني را كه با شوهرانشان اختلاف داشتند، شناسايي و با دعوت به خانه‌ام، آنها را اغفال و در باند فساد گرفتار مي‌كردم و آنها هم در قبال دريافت پول، افراد ديگري را در منجلاب فساد گرفتار مي‌كردند.

جام جم: زن ميانسالي كه با تشكيل باندهاي فساد، دختران و زنان را اغفال مي‌كرد، همراه 6 همدستش دستگير شد.

هفته گذشته يك گزارش مردمي در اختيار ماموران اطلاعات شهريار قرار گرفت مبني بر اين‌كه زني 45 ساله با اجاره يك خانه ويلايي در شهرك انديشه، آنجا را به خانه فساد تبديل كرده و افراد لاابالي به خانه‌اش رفت و آمد مي‌كنند.

ماموران درپي اين تماس، موضوع را به قاضي طاووسي دادستان عمومي و انقلاب شهريار اطلاع دادند و با هماهنگي قضايي، خانه زن ميانسال را زيرنظر گرفتند و مشاهده كردند افراد غريبه بسياري به اين خانه رفت و آمد مي‌كنند.

دستگيري 7 متهم

با مشخص شدن اين موضوع، ماموران پس از هماهنگي قضايي با بازپرس اصغري زاويه، رئيس شعبه هفتم دادسراي شهريار وارد اين خانه شدند و زن ميانسال را همراه 4 زن و 2 مرد دستگير كردند.

متهمان با انتقال به اداره اطلاعات شهريار، در بازجويي‌هاي پليسي پس اظهارات متناقض، روز گذشته به تشكيل خانه فساد و همكاري با يكديگر اعتراف كردند.

اعتراف سركرده باند فساد

زن 45 ساله ـ سركرده باند ـ در اظهاراتش گفت: چند ماه پيش به دنبال اختلاف با خانواده‌ام، از خانه فرار كردم. پس از يك هفته سرگرداني در بوستان‌هاي شهر با مردي آشنا شدم و ارتباط پنهاني‌مان شكل گرفت.

متهم افزود: در پي اين ارتباط، او مرا گرفتار باندهاي فساد كرد و سركردگي دو باندي را كه او تشكيل داده بود، به عهده گرفتم. وي درباره نحوه اغفال دختران و زنان جوان گفت: گاهي اوقات با پرسه زدن مقابل مراكز خريد، طلافروشي‌ها و بوستان‌هاي شهر، دختران فراري و زناني را كه با شوهرانشان اختلاف داشتند، شناسايي و با دعوت به خانه‌ام، آنها را اغفال و در باند فساد گرفتار مي‌كردم و آنها هم در قبال دريافت پول، افراد ديگري را در منجلاب فساد گرفتار مي‌كردند.

متهم يادآور شد: در بعضي مواقع نيز همدستم ـ حسين‌ـ به اغفال زنان و دختران مي‌پرداخت و آنها را گرفتار باند مي‌كرد. سركرده باند تصريح كرد: روز حادثه حسين به سراغ چند دختر ديگر رفته بود كه من و 6 همدستم دستگير شديم. با اعتراف اين زن، همدستان او نيز در بازجويي به همكاري با يكديگر اعتراف كردند. در حالي كه تحقيقات از اعضاي اين باند در شعبه هفتم بازپرسي دادسراي شهريار ادامه داشت، ماموران در بررسي سوابق حسين ـ يكي از مهره‌هاي كليدي باند كه تحت تعقيب بود ـ به اين نتيجه رسيدند كه او 3 بار به اتهام تشكيل خانه فساد و اغفال بانوان دستگير و زنداني شده و چند ماه قبل پس از پايان محكوميت خود از زندان آزاد شده و جرايم خود را از سر گرفته است.

بنابراين گزارش، متهمان از سوي بازپرس اصغري زاويه، رئيس شعبه هفتم دادسراي شهريار روانه زندان شدند. تحقيقات تكميلي براي دستگيري اعضاي فراري باند ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

شیعه۱۳۹۵/۰۹/۲۵ ۱۰:۴۷

با سلام
لطفا اگر از نام مستعار استفاده میکنید از نام های مبارک اهل بیت استفاده نکنید لااقل حرف اول اسم ذکر شود بنده حتی استفاده از نام های ایران باستانی نیز مخالفم چرا این نام ها چه نذهبیو چه ملی جزء لاینفک فرهنگ بومی ماست. هواهشا بیشتر دقت فرمائید. یا حق

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.