آخرین خبرواکنش جنجالی وزیر آموزش‌وپرورش به کارت زرد مجلس
1بازدید

مجلس از قهرمان حادثه تروریستی تجلیل کرد

در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی از فرزاد بادپا، قهرمان رشید و شجاع حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ تجلیل شد.

مجلس از قهرمان حادثه تروریستی تجلیل کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، در ابتدای جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۹ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی از فرزاد بادپا، قهرمان رشید و شجاع حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ تجلیل شد.

بادپا با حضور در جایگاه هیئت رئیسه مجلس، تقدیرنامه خود را از رئیس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد.

قالیباف در جریان تجلیل از فرزاد بادپا، گفت: امروز خانه ملت میزبان یکی از فرزندان این ملت شجاع، شهادت طلب و ایثارگر است. این برادر عزیز در حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ شجاعانه وارد صحنه شد و نشان داد که به تمام معنا یک ایثارگر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وی هیچ وظیفه قانونی نداشت، اما با وظیفه اسلامی و روحیه شهادت طلبی و فرهنگ شهادت و شجاعت و در راستای دفاع از ملت در حرم اهل بیت، از جان زائران اهل بیت شجاعانه دفاع کرد.

به گزارش مهر، در جریان تقدیر از خادم حرم احمد ابن موسی (ع)، شعار مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس نمایندگان در صحن مجلس طنین انداز شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.