کشف ۱۰۵ قبضه سلاح سرد در پرند / ۲ نفر دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان رباطکریم از دستگیری ۲ نفر و کشف ۱۰۵ قبضه سلاح سرد از منزل متهمان در شهر پرند خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سرهنگ علی زنگنه با اشاره به کشف مقادیری سلاح سرد اظهار داشت: روز گذشته مأموران کلانتری 17 پرند، اطلاعاتی در خصوص تهیه قمه و قداره توسط 2 نفر در منزل مسکونی خود در پرند به دست آورده و بررسی آن را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: مأموران انتظامی پس از انجام تحقیقات لازم و کسب اطمینان از درستی موضوع، با هماهنگی مرجع قضائی از منزل متهمان بازرسی کرده و موفق به کشف 105 قبضه انواع سلاح سرد شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان رباطکریم در ادامه گفت: در این عملیات پلیس هر 2 نفر که دارای سوابق کیفری نیز بودند، دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
زنگنه در پایان با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی خاظرنشان کرد: از شهروندان درخواست می شود هرگونه اخبار و موضوعهای مشکوک را از طریق تماس با سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
سرکار دمت گرم فقط چرا چاقو آشپزخونه طرف رو هم برداشتی!!! حالا اونم برنمیداشتی میشد 104 تا به جایی برنمیخورد
ازپلیس امنیت تشکرمیکنیم.آنقدرشکنجشون بدهنداعتراف کنندوهمدستانشون هم دستگیربشوندومجازات بشوند.
یا خدا ...اینا چیه؟لطفا مراکزی که اینها را درست میکنند با خاک یکسان کنید ..........
الان جرمشون دقیقا چیه ساخت چاقو وقمه؟ فروش قمه؟ اگه این کار جرمه هزاران مغازه در همه شهرها دارن این کار رو می کنن که
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.