رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: استعفای رئیس‌جمهور پاراگوئه به دنبال اعتراضات گسترده مردمی
6بازدید
۴۷

پانصد و هشتادمین روز از حمله روسیه به اوکراین

حملات گسترده موشکی و پهپادی روسیه به مناطق مختلف اوکراین/ زیرساخت‌های بندری و تاسیسات غلات اوکراین هدف قرار گرفت

پانصد و هشتاد روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

حملات گسترده موشکی و پهپادی روسیه به مناطق مختلف اوکراین/ زیرساخت‌های بندری و تاسیسات غلات اوکراین هدف قرار گرفت

حملات گسترده موشکی و پهپادی روسیه به مناطق مختلف اوکراین

بین الملل تابناک: پانصد و هشتاد روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

حمله موشکی روسیه به اوکراین با ۵۰ کشته

خبرگزاری رویترز روز جمعه در گزارشی مدعی شد، دست کم ۵۱ تن در حمله موشکی روسیه به روستایی در استان «خارکیف» واقع در شمال شرقی اوکراین کشته شده اند.

به گزارش رسانه خبری، ارتش روسیه ساعت یک بعد از ظهر روز پنج‌شنبه یک کافه و یک مغازه را در این روستا گلوله‌باران کرد.

به استناد گزارش های خبری، این حملات همزمان با ورود «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین به شهر گرانادای اسپانیا برای شرکت در جلسه «جامعه سیاسی اروپا» به وقوع پیوسته است.

خبرگزاری تاس نیز هفته گذشته به نقل از سرویس هشدار حمله‌ هوایی اوکراین اعلام کرد که آژیرهای خطر در هفت منطقه این کشور در تاریخ ۸ مهر جاری به صدا درآمده است. همچنین ارتش اوکراین طی یک روز، حدود ۱۰۰ بار منطقه «بلگورود» روسیه را هدف قرار داده است.

آژیرهای حمله هوایی در مناطق دنیپروپتروفسک، کیرووگراد، پولتاوا، سومی، چرکاسی، چرنیگوف و خارکف در اوکراین به صدا درآمده است.

ویاچسلاو گلادکوف فرماندار منطقه «بلگورود» روسیه در کانال تلگرام نوشت: ارتش اوکراین ۷ مهرماه حدود ۱۰۰ بار به منطقه بلگورود حمله کرده و این حملات تلفات جانی به همراه نداشته است.

همچنین وزارت دفاع روسیه به تازگی اعلام کرد که نیروهای این کشور چهار حمله اوکراین را در منطقه «کراسنی لیمان» دفع کرده‌اند.

در بیانیه‌ اخیر این وزارتخانه آمده است: گروه نظامی مرکز با حملات توپخانه‌ای و هوایی، چهار حمله یگان‌های تیپ ۶۳ مکانیزه نیروهای مسلح اوکراین را در منطقه کراسنی لیمان دفع کرد.

۸۰ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند

وزارت دفاع روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد در شبانه‌روز گذشته نیروهای ارتش این کشور حملات هوایی و توپخانه‌ای علیه نیروهای ارتش اوکراین در محور «کراسنی لیمان» در منطقه لوهانسک را افزایش دادند.

در این بیانیه آمده است در درگیری‌های این منطقه بیش از ۸۰ نظامی اوکراینی کشته و تجهیزات نظامی آنها نیز نابود شد.

پیش از این نیز وزارت دفاع روسیه در آخرین گزارش خود در روز چهارشنبه اعلام کرده بود که تلفات ارتش اوکراین طی ۲۴ ساعت گذشته به حدود ۷۰۰ کشته و زخمی رسید و ۵۸ پهپاد آنها سرنگون و ده‌ها خودرو و تجهیزات نظامی هم منهدم شد.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه ضمن ارائه گزارش روزانه درباره آمار جنگ اوکراین اعلام کرد: نیروهای روسیه سه حمله نیروهای کی یف را در یک روز گذشته در محور کراسنو - لیمانسک خنثی کردند و توانستند ۶۵ سرباز اوکراینی را از پا درآورند. در محور کوبیاسنیک هم نیروهای روسی حداقل ۶۰ نظامی اوکراین را کشتند و دو تانک را منهدم کردند.

ایگور کوناشنکوف در نشست خبری در مسکو ادامه داد: در محور دونتسک، نیروهای روسی سه حمله نیروهای کی یف را خنثی کردند که علاوه بر انهدام خودروها و تجهیزات نظامی، بیش از ۲۸۰ نظامی آنها کشته یا زخمی شدند. در محور جنوب دونتسک، نیروهای مسلح اوکراین بیش از ۱۲۰ نظامی خود را از دست دادند و ۶ خودرو آنها نیز طی روز گذشته منهدم شد. در محور زاپروژیا هم نیروهای روسی ۹۰ نظامی اوکراینی را کشتند و دو نفربر نظامی و چند سامانه توپخانه هویتزر آنها را منهدم کردند.

این مقام ارشد روسیه همچنین اعلام کرد که نیروهای روسیه یک انبار تسلیحات متعلق به تیپ ۴۱ مکانیزه اوکراین را در منطقه کوبیانسک در استان خارکف منهدم کردند.

 

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۹:۴۶

خیلی اسفناکه که بعد از 80 سال از اشغال ایران توسط روسیه هنوز دلقک های بلشویک تو ایران برای پوتین دم تکون میدن!!

محمد فقیه نوری۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۹:۴۳

خداحافظ

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۱:۴۶

نگفتی چند تا روس از خدا بی خبر به درک رفتن تابی جون ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۱:۴۰

همش میگید انبارهای غلات آتیش گرفت معلومه که قراره قحطی مصنوعی بیارید

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۳:۳۱

روسیه اولین تولید کننده گندم در جهان هستش و بعد از گرفتن اوکراین تولید گندم روسیه 50 درصد افزایش خواهد داشت

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۱:۳۱

کی خبردار بشیم پوتین به سزای اعمالش میرسه

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۰:۵۴

تفریح آمریکا در عراق کشتن مردم بی گناه بوده. به اعتراف خودشون که در یک رسانه با یک سربازی که مصاحبه میکردن، سرباز آمریکایی اعتراف کرد که در زمان بیکاری تفریحشون این بوده که ماشینی پیدا کنن که 4 5 نفر داخلش باشن و اعضای یک خانواده باشن، بگیرن بزنن و لذت ببرن. کلی آدم کشته بالای 1 میلیون نفر و کسی از ایرانیانی که الان مدافع زلنسکی و آمریکا هستن صداشون در نیومد.
انشالله همین پوتین انتقام از غربی هارو خواهد گرفت.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۰:۴۴

اگر ذره ای عقل و فهم در کله این باز مانده ماموتهای روسیه شوروی وجود داشت و فعال بود اول اینکه با این جنگ و کشتارعلیه مردم روسیه و اکراین ابتدای قرن 21 را راه نمی انداخت زشت تر از ان
این است که انبارغله را که خوراک مردم دنیا است به اتش نمی کشید همین خود نشانه سر در گمی و ضعف و تصمیم ضد انسانی است که به خوراک مردم حمله میکند و نیز به کشتن غیر نظامیان و کودکان اقدام نمیکرد .
17 شهر قفقاز را از ایران قاجار بی سیاست و قدرت جدا نمیکرد .
همسایه شمالی هیچ سایه دلنشینی برای همسایه خود ندارد. امروز هم نشان داده همان را روش را دنبال میکند

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۸:۳۳

هیچ موقع از کشته شدن انسانها آنهم توسط متجاوز اینقدر ذوق نکنید به یک ثانیه آینده خودتان هم کمی فکر کنید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۰:۰۴

اون زمان که زپرتسکی مردم شرق خودش رو میکشت هم از این حرفا میزدی؟
یا وقتی امریکا عراقی ها و سوری ها رو میکشت؟
یا عربستان یمن رو؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۷:۵۹

خدا لعنت کنه پوتین و

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۷:۱۷

حملات گسترده موشکی و پهپادی روسیه به مناطق مختلف اوکراین
روسیه این غلطها رو هم نکنه که دیگه باید رئیس جمهور کودنش سرش رو بزاره بمیره .

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۶:۱۵

زورشون به ارتش اوکراین نمیرسد به مخازن وتاسیسات غلات اوکراین حمله میکند که انسانهای گرسنه دنیاراکه هیچ تقصری ندارندازگرسنگی تلف کننداینکه میگویندانسانها میتوانند ازفرشته برتر باشند که‌بشدت کمیاب شده وازشیطان پست تروپلیدترشون‌ که این موردرا درجنگ بدون دلیل اوکران شاهدیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۳:۲۶

کمک های مالی اروپا به اوکراین از آمریکا پیشی گرفته چه حاصلی برای اوکراین داشته؟
فعلا که خاک اوکراین محل مناقشه ناتو با مسکو شده و ویران شده در حالی که مذاکرات صلح راه حل پایان مناقشه بود نه کمک مالی که بخش اعظم این کمک ها نظامی بود و مانع مذاکرات صلح.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۹:۲۰

نابغه اگر کمکی هم نبود اوکراین جزو روسیه بود و بری چی باید مذاکره می شد تناقض را در دو خط نوشته تشخیص نمی دی

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۳:۰۷

حملات سنگین روسیه نشانه استیصال ولادیمیر بوده و روزی او را به گاری خواهیم بست تا غلات اوکراین را حمل و نقل کند

محمد فقیه نوری۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۳:۰۴

جنگ ناجوانمردانه

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۲:۳۶

روسیه بی دین و کثیفه
برای همین بی رحمه ...به امید نابودیش

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۳:۲۶

روسیه با غربی های بی دین و کثیف و کافران می‌جنگد
و نباید هم به این غربی های خبیث رحم داشت چون عامل فتنه و شرارت هستند

علی۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۱:۳۴

مرگ بر متجاوز

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۸:۳۱

و البته همچنین آلبانی ها و وطن فروشان

احمد۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۰:۵۵

آمریکا و طرفداران غرب

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۰:۰۰

۹:۰۳
منظورش انریکا بود دیگه

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۹:۱۹

برای اینکه ادمهای پر غلطی مثل شما نتوانند غلطی بکنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۹:۰۳

بعد ببخشید آمریکا در خاورمیانه چه غلطی می‌کند؟ و چرا تا الان این همه جنگ و شرارت و تهاجم داشته؟
پس مرگ بر آمریکا

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۰:۴۵

روسیه معلوم کاملا که به سیم آخر زده
پوتین یک دوست غیر جنایتکار نداره بعد همه دنیا را بد می دونه

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۶:۱۸

شما اروپابیهای دو رو روتون میشه از این حرفهابزنید تمام دوستان شما که یا دزدند یا قاچاقچی

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۰:۲۶

دوستان پوتینی میگن ذلنسکی عوض می شه یا برکنار میشه. مگر غیر از این انتظار داشتند. اگر غیر از این بود که پوتینی بود. اکراین که مانند روسیه که ارث پدری پوتین هست ارث پدری ذلنسکی نیست. از سوی ملت استخدام شده و روزی که ملت نخواد باید ببوسه بره کنار. هیچ کس بالای ملت و کشور نیست. اگر هست اون پوتین و کیم و... هستند که تصور می کگنند ملت و کشور باید فدای انها ششود. ولی ما و ذلنسکی و... اعتقاد داریم برعکس هست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۶:۱۶

برگ جناری به نبایت از انگلیس های مکار شروع کردند، تا دیروز لغو انتخابات از افتخاراتشون بود امروز که دیدند از دلقک ابی گرم نمیشه زمزمه کله پا کردن دلفک را پیش می کشند . این سرنوشت همه کسانی است که به شیطان اعتماد میکنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۰:۰۵

بایدنگی کفگیرت به ته خورده

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۹:۵۹

طبق مقاله های تو زپرتسکی و ناتو قرار بود مسکو رو فتح کنن
البته با جنازه زن ها و پیر زن ها
همش تقصیر توعه که نرفتی بهشون کمک کنی

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۰:۲۴

لعنت بر جنگ وجنگ افروزان وتامین کنندگان سلاح برای جنگ...............

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۶:۱۴

لعنت بر امریکا یادت نره

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۰:۲۴

مثل اینکه معجزه هزاره سوم دوباره در فرودگاه استانبول معجزه افریده. فقط مونده بود که با پوتین های دربانها و محافظان بار فرودگاه عکس هم عکس یادگاری و دشمن شکن بگیرد. واقعا تاسف برای جایی که چنین شخصیتی ریس جمهور که هیچ جتی وارد مقطع کارشناسی می شود.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۹:۵۶

مقالتو باز جای اشتباه نوشتی دلقک خان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۲۰:۰۷

تا وقتی اوکراین نه ابزارشو داره و نه کشورهای غربی بهش اجازه میدن که فرودگاهها و کارخانه های تولیدات نظامی در داخل خاک روسیه رو بزنه پیروزی امکانپذیر نیست در بهترین حالت روسها رو متوقف میکنن اونم تا زمانی که حمایت غرب ادامه داشته باشه و در مورد روسیه هم البته اوضاع چندان خوب نیست و دورنمایی هم نداره با این تحریمها و جنگ فرسایشی

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۱۹:۵۷

هر روز بهتر از دیروز کار اوکراین تمام است

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۶:۱۳

ناشناس 9:9 همینقدر که تو فهمیدی بسه ، روی انسانیت را سفید کردی

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۰۹:۰۹

هنوز نمی دانی کدام سمت تاریخ با ایستی

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۱۹:۳۵

بجای حملات گسترده، بنویسید حملات وحشیانه روس های بزدل بر علیه شهروندان اوکراینی.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۶:۱۳

روسیه مثل دلقک نیست ، دلقک چون اربابش امریکاست از هر چی برای حمله استفاده میکنه بمب خوشه ایی ، گلوله های اورانیوم ضعیف شده ، حمله به مناطق مسکونی . اینها صفات امریکای جنایتکار و عمله هاش هست

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۱۹:۳۴

روسیه جنایتکار بویی از انسانیت نبرده که به تاسیسات غلات اوکراین حمله کرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۶:۱۱

نون فرانسوی گیرت نیومده ناراحتی

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۰:۰۶

مرگ بر زپرتسکی آدمکش

قارنعلی۱۴۰۲/۰۷/۱۴ ۱۹:۳۲

مرگ بر جنگ طلب و طرفدارانش

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۸:۲۹

منم موافقم مرگ بر زپرتسکی دلقک آدمکش و طرفداراش

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۵ ۱۳:۲۲

پس مرگ بر آمریکا و انگلیس

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.