آخرین خبردستور وزیر دفاع برای ارتقای معیشت نیروهای مسلح
3بازدید
۰

پرداخت 800 سكه بهاي آينده‌نگري بيش از اندازه مرد

زن به دادگاه آمد و مهريه‌اش كه 800 سكه بهار آزادي بود را خواهان شد تا مرد با فروش مغازه‌اش آن را پرداخت كند.

به گزارش فارس، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي نجفي رئيس شعبه 234 اين مجتمع قضايي ارائه كرد.

اين زن در حضور قاضي نجفي گفت: من از اينكه شوهرم دائم به فكر آينده‌ است، خسته شدم.

وي با بيان اينكه من يك فرزند يك ساله دارم، اظهار داشت: شوهرم هميشه با دعوا چيزي برايم تهيه مي‌كند و فقط اموال براي آينده جمع مي‌كند.

زن ادامه داد: من از اين وضع خسته شدم و مهريه‌ام كه 800 سكه بهار آزادي است را از شوهرم كه خيال مي‌كند آينده نگر است مي‌خواهم.

وي در حضور قاضي اين شعبه بيان كرد: شوهرم محبتش به من بسيار كم است و از خرج كردن بسيار ناراحت شده و عذاب مي‌برد.

مرد 33 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: اگر من بخواهم مهريه زنم را بدهم بايد يك جا بدهم.

وي ادامه داد: براي دادن مهريه همسرم بايد مغازه‌ام را فروخته و بيكار شوم و اين موضوع به من روا نيست و زنم بايد درك كند؛ مي‌خواهم همسرم درخواستش را پس گرفته و صبوري كند.

زن بار ديگر گفت: من مهريه‌ام را مي‌خواهم چرا كه شوهرم اموال بسيار دارد.

قاضي نجفي بيان كرد: با توجه به مدارك و اموال مرد محكوم به پرداخت مهريه زن شد.
وي ادامه داد: همچنين بنا بر خواسته زن و مرد، مهريه نقد و كامل پرداخت خواهد شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.