آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
2بازدید

محاكمه قاچاقچیان دختران جوان

«اين كه متهمان عملا اقدام به فروش دختران حتي ۱۳ ساله به قيمت ۱۵۰ هزار پوند (۲۳۱۳۰۰ دلار) مي‌كردند كه مسئله‌اي غم‌انگيز و دلخراش است».

تهران امروز: چهار تن از اعضاي يك گروه كه به قاچاق دختران كم‌سن از ايران، انگليس و اروپاي شرقي مي‌پرداختند روز دوشنبه در لندن به جرم خود اعتراف كردند.

اين چهار فرد ساكن بريتانيا كه فاطمه حق‌نژاد، ماهرخ جمالي، رسول غلام‌پور و سارا بردبار نام دارند دختران ۱۴ تا ۲۰ ساله را در لندن در ازاي دريافت پول در اختيار «تاجران عرب» و ديگران قرار مي‌دادند.

اين چهارنفر كه در خلال ماه‌هاي ژوئيه و اكتبر سال گذشته به قاچاق دختران فعاليت داشتند، پس از نفوذ پليس مخفي بريتانيا به حلقه مشتريان خود اعتراف كرده‌اند كه شش دختر را به عنوان فاحشه در اختيار مشتريان قرار داده‌اند.

دختران قرباني اين گروه به پليس گفته‌اند كه اين افراد آنها را به شمال غرب لندن بردند و پس از رسيدن «مشخص شد كه منظور از اين كار سوء استفاده جنسي بوده ‌است».

سه زن و يك مرد دستگير شده در اين پرونده روز دوشنبه در دادگاه عالي «هرو» در شمال لندن به جرم خود اعتراف كردند. سربازرس ريچارد مارتين، رئيس بخش «قاچاق انسان و جرايم سازمان‌دهي شده» بريتانيا، در اين باره گفت: «اين كه متهمان عملا اقدام به فروش دختران حتي ۱۳ ساله به قيمت ۱۵۰ هزار پوند (۲۳۱۳۰۰ دلار) مي‌كردند كه مسئله‌اي غم‌انگيز و دلخراش است».

تحقيقات در مورد اين گروه در سپتامبر سال ۲۰۰۹ و زماني آغاز شد كه يكي از زنان اين گروه يادداشتي را در هتل «جميره كارلتون» لندن به‌جا گذاشت كه در آن به صاحب هتل پيشنهاد شده‌ بود براي سر زدن به خانه‌اي اجاره‌اي كه در آن دختراني حضور دارند با شماره نوشته شده در يادداشت تماس بگيرد.در اين يادداشت نوشته شده بود كه «من ۱۲ دختر ۱۴ تا ۲۰ ساله از سراسر بريتانيا براي شما دارم».

ماهرخ جمالي، ۴۱ ساله و مادر چهار فرزند، به مامور مخفي پليس كه به صورت مشتري با او تماس مي‌گرفت گفته‌بود كه دختري ۱۳ ساله هم در يكي از خانه‌ها دارد.كارمندان هتل پس از ديدن اين يادداشت به پليس خبر دادند و عمليات پليس مخفي بريتانيا سرانجام باعث دستگيري افراد اين گروه شد.سه زن مجرم، جمالي، حق‌نژاد و بردبار، در جريان محاكمه خود در دادگاه گريه مي‌كردند و به جرم «اجبار اشخاص به فحشا براي دريافت پول» اعتراف كردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.