فوتو نیوز تابناک
حمله و ضدحمله مربیان سرخابی به هم با رمز «بیخودی»!/ اوکراین امسال هم گاز روسیه را قطع نمیکند!
کشف «دست کیهانی شبحوار» در اطراف کهکشان راه شیری
از اذعان نخست وزیر سابق اسراییل به از دست دادن حمایت جهانی تا باخت سنگین سپاهان در بازی انجام نشده، کشف «دست کیهانی شبحوار» در اطراف کهکشان راه شیری، واکنش آنجلینا جولی به وضعیت وخیم غزه، آماده باش در ۸ استان کشورمان و...، «فوتونیوز» یازدهمین روز آبان ماه پیش رویتان قرار دارد.

{$sepehr_album_51318}
تابناک











تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
نکونام اسطوره ماست و یحیی اسطوره معرفت، واقعا تحریک کردن این دو عزیز و عدم تجربه نکونام میتونه جنگ زرگری درست کنه و همه میدونیم به نفع چه قشری از جامعه است
در همین هفته جام را به پرسپولیس بدهید اینهمه هم خرج نتراشید! کلا هر سال همینطوری بیخودی یک جام به یحیی بدید سکته نکنه!
استان اصفهان بیش از 20 هزار شهید داده و طی این سالها هیچ گاه تندیسی از انها در ورزشگاه ها نصب نشد از طرفی مدیران سپاهان از مسائل پیش آمده در وزارت امور خارجه اطلاع داشتند ولی با همه این موارد فضای شکست سپاهان را فراهم کردند چند سوال در ذهن مردم اصفهان وجود دارد که اگر نصب تندیس مورد تایید فدراسیون فوتبال بوده چرا در ورزشگاه ای دیگر از جمله ورزشگاه آزادی نصب نشده است؟ ایا خون سردار از خون 20 هزار شهید دیگر استان رنگینتر است که مجسمه ای از انها تا کنون نصب نشده است ؟ ایا خود سردار حاضر به انجام چنین کارهایی بود؟
پیچ کنترل اوکراین جای دیگر است و الا دلیلی ندارد به طرف مقابلش در جنگ ، اجازه صادرات بدهد .
روسیه گاز آلمان را تامین می کنه پیچ اوکراین در آلمانه
چرا باخت سنگین؟ استاد عبداللهیان فرمودند که ما توافق کردیم بازی تکرار بشه.
خیلی بد طراحی شده.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.