آخرین خبرواکنش جنجالی وزیر آموزش‌وپرورش به کارت زرد مجلس
4بازدید

تعلیق دو فرمانده پلیس راه در پی واژگونی اتوبوس

در پی وقوع حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری ساوه به سمت تهران دو فرمانده پلیس راه ایلام و ساوه از مسئولیت خود تعلیق شدند.

سرهنگ رحمانی در گفتگو با شبکه خبر گفت: پس از وقوع حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری محور تهران - ساوه که منجر به فوت 28 نفر از هموطنان شد، هیئتی کارشناسی به دستور رئیس پلیس راهور به محل حادثه اعزام شدند تا از نزدیک علت وقوع این حادثه را پیگیری کنند.

جانشین معاون اجتماعی راهنمایی و رانندگی کشور افزود: پس از اعلام نظر اولیه کارشناسان راهور با دستور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور دو تن فرماندهان پلیس راه ایلام و ساوه از مسئولیت خود تعلیق شدند.

وی در پاسخ به سوالی که مدت زمان تعلیق فرماندهان چه مدتی است گفت: از آنجا که هنوز گزارش کارشناسی هیئت اعزامی به محل حادثه به صورت تکمیلی ارائه نشده زمان تعلیق این فرماندهان از خدمت مشخص نیست ولی به محض تکمیل گزارش اعلام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.