رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
15بازدید
۱۳

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

دکتر طحان نظیف گفت: هیات‌های نظارت استانی و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از امروز به بررسی صلاحیت‌های داوطلبان خواهند پرداخت.

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

تابناک _ هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با بخش خبری ۱۳ سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه روز گذشته (۲۴ آبان ۱۴۰۲) مهلت چهار روزه ثبت اعتراض داوطلبان تایید صلاحیت نشده به پایان رسید، گفت: داوطلبانی که صلاحیت آن‌ها در هیات‌های اجرایی احراز یا تایید نشده بود، تا دیروز فرصت داشتند، با مراجعه به سامانه داوطلب اعتراض خود را ثبت کنند.

وی در ادامه شمار داوطلبانی که به نتایج بررسی‌ها در هیات‌های اجرایی اعتراض کردند، ۵ هزار و ۲۸۸ تن برشمرد و عنوان کرد: البته افرادی هم اعتراض خود را ثبت نکردند.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین خبر داد که هیات‌های نظارت استانی و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از امروز به بررسی صلاحیت‌های داوطلبان خواهند پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: مهلت بررسی صلاحیت‌ها در این هیات‌ها ۵۰ روز است و پس از پایان مهلت، نتایج به داوطلبان اعلام خواهد شد.

دکتر طحان‌نظیف این نکته را هم در پایان بیان کرد که هیات‌های نظارت مستقل هستند و این هیات‌ها بر اساس قانون مجدد به بررسی صلاحیت‌ها خواهند پرداخت و ممکن است در مواردی نتایج اعلامی متفاوت باشد.

گفتنی است؛ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۶ ۱۵:۰۰

انتخابات برگزار نشه سنگین تره. همین نماینده های فعلی سه سوته قانونی را تصویب کنند که نمایندگی نماینده مادام العمر هست. هیچ کسی هم اعتراضی که ندارد هیچ خوشحال هم می شوند که حداقل چندین هزار میلیارد تومان به جای انتخابات خرج نهضت ملی مسکن شده.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۶ ۱۴:۲۳

مملکت مال حزب اللهی هاست
ما جایی حساب نیستیم.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۲۳:۱۲

خودتون رای بدهید. ما کاندیدایی نداریم.

جواد۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۹:۳۴

متاسفانه با اوضاعی که در جامعه حاکم است ، از گرانی و تورم افسار گسیخته تا رد صلاحیت افراد خوش سابقه چون استاد قرآن و نهج البلاغه آقای دکتر پزشکیان ، صرف انتقاد از عملکرد مسولین گذشته و حال ، رد صلاحیت شده اند ، امیدی برای مردم برای اصلاح امور نمیماند . ضمن اینکه نوعی توهین بشعور رای دهندگان نیز محسوب میشود !!! امیدوارم تجدید نظر و اصلاح شود .

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۸:۲۸

بچه دلیل رای باید داد وقتی کشور مال حزباللهی است .

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۷:۴۶

رای بی رای

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۸:۲۷

هزار هزار بار

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۷:۰۰

حالا مگه کسی هم می خواد رای بده

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۲۲:۲۳

امین؟؟؟!!من قدرت تحلیل مسائل سیاسی را ندارم،تحلیل واقع بینانه هم که نگو و نپرس!پس شما و دوستات،خصوصا طرفدارای خانم جلسه ایی،رأی بدید،فقط دقت کافی کنید که به اصلح رأی بدید!اصلح!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۸:۲۷

تو شرکت کن کشور مال شما ست حرفهای تکرای و مضحک هم نزن
اگر گله هم دارید بیایید بما رای بدهید چقدر پرو

امین۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۸:۱۶

هرکسی تحلیل واقع بینانه از اوضاع ایران و خارج داشته باشه حتما در انتخابات شرکت می‌کنه حتی اگه انتقاداتی داشته باشه...

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۶:۲۳

سرکاری هایی که ملت هزینه می دهند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۶ ۰۹:۱۴

فاقد ارزش و اهمیت خبری

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.