آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

نتانیاهو: ادامه جنگ تا بازگشت اسرا و نابودی حماس

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به جنگ خود علیه نوار غزه تا زمان بازگشت اسرای تحت بازداشت جنبش حماس و آن چه نابودی این جنبش خواند، ادامه خواهند داد.

نتانیاهو: ادامه جنگ تا بازگشت اسرا و نابودی حماس

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای، اعلام کرد که به همراه اعضای شورای جنگ این رژیم، با خانواده‌های افراد در اسارت جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دیدار و گفت‌وگو کرده است.

نتانیاهو در این بیانیه پس از دیدار با خانواده‌های اتباع صهیونیست در اسارت جنبش حماس در نوار غزه، بر تعهد خود برای تضمین آزادی آنها تاکید کرده و این کار را یک «مأموریت مقدس و بزرگ» برشمرد.

وی عنوان کرد: تا زمانی که آنان بازگردانده نشوند، عقب نشینی نخواهیم کرد و این مسئولیت من و کابینه است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن تاکید بر اینکه همواره در اندیشه افراد در اسارت جنبش حماس است، ادعا کرد: به درد خانواده‌ها گوش دادم، صمیمانه با یکدیگر صحبت کردیم و تا آن جایی که می‌توانستم درباره تلاش‌های دیپلماتیک، اطلاعاتی و عملیاتی که به صورت شبانه روزی رهبری می‌کنیم را با آنها در میان گذاشتم.

بنا بر آنچه در این بیانیه آمده، نتانیاهو همچنین مدعی شد: تا زمانی که گروگان‌های خود را به خانه‌هایشان نیاوریم، حماس را نابود نکنیم و تضمین کنیم که دیگر هیچ تهدیدی از سوی نوار غزه وجود نخواهد داشت، از جنگ دست نخواهیم کشید.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی از شامگاه ۲۷ اکتبر گذشته (۵ آبان ۱۴۰۲) یورش زمینی گسترده به نوار غزه را آغاز کرده در حالی که حمله‌های مرگبار آن به این نوار در واکنش به عملیات غافلگیرانه ۷ اکتبر (۱۵ مهر) گردان‌های شهید «عزالدین قسام»، شاخه نظامی جنبش حماس در سرزمین‌های اشغالی تحت عنوان «طوفان الاقصی» نیز برای چهل و ششمین روز پیاپی ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۳۹

احمق !
حماس هم از بین بره ، آمریکا یک گروه دیگه رو جلو تو علم می کنه
چی رو میخواهی از بین ببری ؟!
حالا حالاها باید بترسی و به استعمار باج بدی !
این قصه تلخ خاور میانه
بوده
هست
و خواهد بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۲۵

پس رجرزخوانی های ایران برای محو اسرائیل چی شد؟؟!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۰۲

50 روز گذشته و جز تخریب خانه ها و بیمارستان ها و مدارس و کشتن بچه ها و زنها کاری از پیش نبردید نه حماس را شکست دادید و نه حتی یک اسیر آزاد کردید هزاران هواپیما و موشک و رادار و و پهپاد و صدها هزار نیرو هم دارید

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۰۰

خدا لعنتت کنه نتانیاهو

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۷:۵۰

دیگه ولتون‌نمیکنه گزک دادین دسش

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.