آخرین خبردستور وزیر دفاع برای ارتقای معیشت نیروهای مسلح
7بازدید
۳۱

النصر ۱۰نفره ۸۰ دقیقه به تیم یحیی باج نداد

جواز صعود بی‌دردسر از چنگ پرسپولیس پرید؛ افسوس در ریاض!

پرسپولیس در شبی که می‌توانست با شکست میزبان پرستاره خود ضمن انتقام شکست دیدار رفت، جواز صعود خود را تقریبا قطعی کند، ۸۰ دقیقه از دفاع النصر ده نفره عبور نکرد. البته تیم یحیی شانس بالایی برای صعود دارد.

جواز صعود بی‌دردسر از چنگ پرسپولیس پرید؛ افسوس در ریاض!

سرخپوشان ایران نتوانستند سند صعود خود را در ریاض امضا کنند و کار به بازی هفته آخر کشید.

به گزارش تابناک ورزشی؛ تیم پرسپولیس ایران از ساعت 21:30 امشب (دوشنبه - به وقت ایران) در چارچوب هفته پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 24-2023، در ورزشگاه اول پارک ریاض به مصاف النصر عربستان رفت که این دیدار با تساوی صفر - صفر به پایان رسید.

اخراج علی لاجامی از تیم النصر در دقیقه 17 نقطه عطف بازی بود و باعث شد پرسپولیس بازی به‌مراتب بهتری نسبت به میزبان ارائه کند. حملات سرخپوشان اما در این مسابقه منجر به گل نشد و شاگردان یحیی گل‌محمدی در مسابقه‌ای که توان غلبه بر یاران کریس رونالدو را داشتند، به کسب یک امتیاز از این دیدار رضایت دادند.

 پس از پایان این بازی، اوتاویو هافبک فصل گذشته پورتو پرتغال به‌عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. 

پرسپولیس با این تساوی، امتیازات خود را به عدد هشت رساند و امیدش را برای صعود به‌عنوان صدرنشین گروه E از دست داد تا در هفته پایانی برابر الدحیل، برای قرار گرفتن میان بهترین تیم‌های رده دومی بجنگد. النصر نیز با 13 امتیاز توانست صدرنشینی و صعود خود به مرحله یک هشتم نهایی را مسجل کند.

پرسپولیس اکنون در رده سوم بهترین تیم دوم بین پنج گروه لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد و از شانس خوبی برای صعود برخوردار است.

ترکیب النصر: نواف العقیدی، ایمن یحیی، علی لاجامی، آیمریک لاپورت، سلطان الغنام، مارسلو بروزوویچ، اوتاویو، سامی النجعی (21 - محمد آل فتیل)، عبدالرحمان غریب، سادیو مانه و کریستیانو رونالدو (78 - محمد ماران).

ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، گئورگی گولسیانی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، علی نعمتی، دانیال اسماعیلی‌فر، مسعود ریگی (3+90 - سینا اسدبیگی)، میلاد سرلک (71 - نبیل باهویی)، سروش رفیعی (3+90 - سینا اسدبیگی)، مهدی ترابی، امید عالیشاه (85 - میلاد سورگی) و شهاب زاهدی (72 - سعید صادقی).

داور: ما نینگ از چین

جواز صعود بی‌دردسر از چنگ پرسپولیس پرید؛ افسوس در ریاض!

دقیقه 2: اشتباه سروش رفیعی در محوطه جریمه پرسپولیس فاصله‌ای با اعلام پنالتی نداشت. رفیعی پس از ناکامی در دفع توپ، روی پای کریستیانو رونالدو تکل زد و فوق ستاره النصر را سرنگون کرد. با این حال پس از بازبینی صحنه به کمک سیستم کمک داور ویدیویی (VAR)، ما نینگ فرضیه پنالتی احتمالی را رد کرد. البته رونالدو در حرکتی جوانمردانه، به داور اشاره کرد که روی او خطای پنالتی رخ نداده است.

دقیقه 12: پس از یک کار ترکیبی، مهدی ترابی پاس در عمق دقیقی برای شهاب زاهدی ارسال کرد که مهاجم پرسپولیس نتوانست از دو مدافع النصر عبور کند و توپ در دستان نواف العقیدی قرار گرفت.

دقیقه 13: پس از دفع ناقص مدافعان النصر روی ضربه کرنر، ترابی از پشت محوطه جریمه یک شوت به سمت دروازه میزبان شلیک کرد که این توپ با فاصله کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 16: ضدحمله سریع پرسپولیس به رهبری امید عالیشاه به خطرناک‌ترین موقعیت یک‌سوم اول نیمه نخست انجامید. کاپیتان پرسپولیس توپ را به دانیال اسماعیلی‌فر رساند که سنگربان النصر، کار سختی برای دفع ضربه آرام مدافع سرخپوشان نداشت.

دقیقه 17: علی لاجامی به‌خاطر خطای خشنی که روی میلاد سرلک مرتکب شد، از داور مسابقه کارت قرمز گرفت تا النصر با 10 بازیکن به بازی ادامه بدهد.

دقیقه 20: ترابی مجدداً پشت محوطه جریمه النصر فرصتی برای شوت‌زنی پیدا کرد و دروازه شاگردان لوئیس کاسترو را هدف گرفت که توپ در دستان نواف العقیدی جای گرفت.

دقیقه 23: ارسال محمدحسین کنعانی‌زادگان از سمت راست محوطه جریمه النصر به ترابی رسید که توپ روی پای هافبک پرسپولیس جفت و جور نشد و ضربه بد او راهی اوت شد.

دقیقه 27: شهاب زاهدی از پشت محوطه جریمه النصر در شرایط پشت به دروازه صاحب توپ شد و پس از چرخشی زیبا، ضربه خوبی به سمت دروازه النصر شلیک کرد که توپ از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 44: شهاب زاهدی به‌خاطر برخورد آرنجش با اوتاویو، با کارت زرد داور چینی مسابقه مواجه شد.

دقیقه 44: اوتاویو کمتر از یک دقیقه بعد موفق شد یک اخطار دیگر برای پرسپولیسی‌ها رقم بزند! امید عالیشاه به دلیل خطا روی هافبک پرتغالی النصر، از داور مسابقه کارت زرد گرفت.

دقیقه 1+45: شوت رونالدو به سمت دروازه پرسپولیس از پشت محوطه جریمه، راهی به دروازه سرخپوشان پیدا نکرد و با اختلاف از کنار دروازه به اوت رفت.

دقیقه 4+45: سروش رفیعی هم به دلیل خطا روی مارسلو بروزوویچ با کارت زرد داور جریمه شد.

جواز صعود بی‌دردسر از چنگ پرسپولیس پرید؛ افسوس در ریاض!

دقیقه 50: سانتر زمینی عالیشاه به محوطه جریمه النصر با ضربه آرام سروش رفیعی همراه شد که در نهایت با فاصله کمی از دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 53: شهاب زاهدی پس از دریافت پاس دقیق مسعود ریگی، با سنگربان النصر تک به تک شد و دروازه این تیم را گشود که به دلیل حضور مهاجم پرسپولیس در موقعیت آفساید، این گل مورد قبول قرار نگرفت.

دقیقه 54: شوت زاهدی از پشت محوطه جریمه النصر، با واکنش نواف العقیدی دفع شد. در ادامه عالیشاه نیز اقدام به شوتزنی کرد که این ضربه راهی اوت شد.

دقیقه 57: پس از اینکه اوتاویو با استفاده از نبوغ خود در محوطه جریمه پرسپولیس پاس عبدالرحمان غریب را برای کریستیانو رونالدو رها کرد، برنده پنج توپ طلا پس از چرخشی زیبا دروازه پرسپولیس را هدف گرفت که این ضربه با کمترین فاصله ممکن از کنار دروازه سرخپوشان به بیرون رفت.

دقیقه 59: مارسلو بروزوویچ به دلیل اعتراض به تصمیم داور مسابقه با کارت زرد او مواجه شد.

دقیقه 60: حرکت زیبای ترابی و پاس در عمق او به میلاد سرلک رسید. هافبک پرسپولیس که با دروازه‌بان النصر تک به تک شده بود، برای گلزنی شهاب زاهدی پاس رو به بیرون داد که این توپ اقدام به‌موقع مدافعان النصر دفع شد.

دقیقه 62: تعلل لاپورت در قلب دفاع النصر، با تکل موفق عالیشاه همراه بود که مهاجمان پرسپولیس در مقابل دروازه شاگردان کاسترو به توپ نرسیدند و این موقعیت از دست رفت.

دقیقه 82: پاس رفیعی به عالیشاه رسید اما کاپیتان پرسپولیس این توپ را از دست داد.

دقیقه 4+90: در شلوغی محوطه هجده قدم النصر نزدیک بود پرسپولیس به گل برسد اما ضربه اسماعیلی فر با فاصله زیاد از بالای دروازه النصر راهی اوت شد.

جواز صعود در ریاض از چنگ پرسپولیس پرید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۹:۳۶

چرا بهترین تیم لیگ ایران توان جذب دو مهاجم با کبفیت نداره. اون مهاجم های بی کیفیت رو با چه مجوزی به تیم غالب کردید؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۲:۱۳

بازیکنان ایران به طور کلی اعتماد به نفس ندارند ،

مجتبی مرتضوی۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۰:۵۲

اونها 9 نفر هم می شدند چرتپولیس نمی تئنست گل بزنه ....... فقط مرض پول دارن ما مالیات بدیم اونا بخورن

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۴:۰۹

انقدر ولخرجی نکنید. شما چوب ندارید به گربه بزنید اونوقت می گید مالیات دادیم. یه وقت ورشکست نشید. جریمه های بعدیتونم تو راهه، سال دیگه هم باید بشینید بازیهای سرورتون رو نگاه کنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۰:۱۵

راستی اون تیمهایی که تخصصشون آسیا بود با اون 2 تا ستاره تقلبی شون، اونا الان کجان؟ نمی بینمتون. چندین ساله که آرزو به دل موندن. مطمئن باشید چند سال دیگه هم آرزو به دل میمونن. خیلی درد داره تیمت تو مسابقات نیست و باید بشینی بازیهای سرورت پرسپولیس رو نگاه کنید. آب یخ بدم خدمتتون

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۴:۱۴

آهای آبروی ایران، اون تیمی که تو آسیا شیش تا شیش تا گل می خوره الاستقلاله نه پرسپولیس. اصلا تو 8 سال اخیر شما چی برای گفتن داشتید، جز هوچی گری.

استقلالی۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۳:۱۱

یادش بخیر، یه محمدان بنگلادش رو می‌بردیم بهمون قهرمانی می‌دادند. الان دیگه تو مسابقه آسیایی اصلا راهمون نمی‌دن

تک ستاره جعلی۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۰:۴۳

حالا که شما حتی اون ستاره تقلبی ها را هم ندارید
درد این نتایج ضایعیه که تیم درپیت لنگ میگیره و گلهاییه که میخوره و بازیهای سطح محلات و سیستم علی اصغریش آبروی ایران را در آسیا میبره

رهگذر۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۵۷

پرسپولیس فقط مقابل استقلال غیرتی بازی میکنه وگرنه حتی تو بازی آسیایی هم مثل موش میشه

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۵۴

اگه النصر ده نفره نمیشد و واقعا به پیروزی احتیاج داشت ، قشنگ 5تا گل را توی تورتون کاشته بودند

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۳:۰۷

قبل از ده نفره شدن هم پرسپولیس سر بود. اصلا دلیل اخراج دفاعشون همین حمله های زیاد بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۲۹

جاي خالي آل كثير و عبدي اينجا خودشو نشان داد واقعا بايد اين دو نفر را پرسپوليس نگه ميداشت

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۷:۵۹

پرسپولیس عمدتا مشکل گل زنی داره.
باید مهاجم گلزن قرضی پیدا کنه.

ویولن۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۷:۳۰

این بی عدالتی هست که فوتبال پر از فساد و سیاست زده خودمون رو که حتی یه چمن درست نداریم با فوتبال عربستانی مقایسه کنیم که ادعا داره تیم‌هاش میتونن توی لیگ قهرمانان اروپا رقابت کنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۶:۴۵

یحیی جان تیمی که با 10 نفره حریف مساوی کنه . شما بفرمایید استعفا بدهید. شما به درد این تیم نمی خورید. آنقدر هم به خودتون نبالید. تیم ات روبه افول است. چرا قبول نمیکنید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۳۷

برو بابا

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۰:۴۰

ما پرسپولیس هستیم
قهرمان ۶ فصل لیگ برتر در ۷ سال اخیر
و دوبار نایب قهرمان اسیا در سالهای اخیر
این افتخارات در رویاهای تیم دوم پایتخت هم نمیگنجه و فقط دلشون به دو قهرمانی عهد تیروکمان خوشه :)

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۵۵

همون زمان تیر و کمان شما چه می کردید؟؟ تا همین ده سال پیش و قبل از خلقت بابا مسعود به تیم معتادان هم باخت می دادید
واقعا فکر کردید عددی هستید؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۰:۲۴

مگه یه تیم چندتاموقعیت توبازی بایدداشته باش
پرسپولیس خوب بازی کردولی تمام کننده نداره
زمین خوب باشه پرسپولیس حرف نداره

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۰:۲۴

چه بهتر.بیخاصیت و پول مفت

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۰:۲۲

در هر صورت پرسپولیس از با بازیکنان بومی و مربی وطنی از حیثیت فوتبال ایران دفاع کرد.یحیی قطعا یک مربی به روز و به دانش است .مربیگری ۹۰درصد مربیان وطنی شبیه مربیگری مهران مدیری در سریال طنز مرد هزار چهره است خصوصا مربی تیم ملی که باید قبل از فاجعه تغییر کند...

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۰۸

بابا حیثیت شانس آوردید دقیقه 15 ده نفره شدند و اصلا تمایل به برد نداشتند

شکارچی۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۰:۲۲

من مندم چرایحیی عمری نیمه دوم نزاشت توزمین

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۳۶

چون تو هیچگ.نه اطلاعاتی ندارید و اظهار نظر می کنید. عمری مصدوم بود.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۰:۲۰

اگه قبل از بازی مدیرعامل النصر با دخترس در لباس عروس با بیرانوند عکس گروهی می انداختند بازی رو راحت می بردیم.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۰:۱۹

شک نکنید با وجود انبوه مصدوم ها به مرحله بعد صعود میکنیم شاید هم مثل چند سال گذشته به فینال برسیم (رویایی که تیم دوم پایتخت دهه هاست سودایش را در سر دارد ولی به ان نرسیده !)

تک ستاره جعلی۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۹:۰۰

یکبار در نبود الهلال و استقلال(بزرگان غرب آسیا) و با یمن وجود کرونا و ده نفره شدن تیم ازبک و تغییر فرمت مسابقات که تا فینال به شرق آسیا نخورند تا فینال رفتند اونجا هم سوراخ سوراخ شدند چه جوی برداشتند ...خخخخ آخه لنگی جان شما در افتخارات آسیا حتی به پاس همدان هم نمی رسید قبل از شما سپاهان و ذوب آهن هم به فینال رفتند . شما نهایتا تیم پنجم ایران باشید

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۰۶

آرزوی 60 ساله شما برای ما خاطره هستش عزیزم،2 تا ستاره داریم که نورش همه رو اذیت میکنه در ضمن تیم عزیزت به جای ما رفت آسیا این رو یادت نره و برو دلیلش رو بخون

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۶ ۲۳:۴۴

تمام اعضای تیم از یحیی گرفته تا همه بازیکنان افتضاح بودن.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۹:۰۲

15 دقيقه اخر بازي رو نگاه كردم پرسپوليس افتضاح و مريض بود .

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۰۸:۳۶

آره تو راست میگی حالا اشکاتو پاک کن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.