آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
7بازدید

پرداخت میلیاردی علیرضا دبیر به حسن یزدانی

رییس فدراسیون کشتی با هدف کمک به حسن یزدانی برای گرفتن انگیزه جهت حضور پرقدرت در المپیک پاریس، رقمی کمتر از دو میلیارد تومان به این کشتی‌گیر پرداخت کرد.

پرداخت میلیاردی علیرضا دبیر به حسن یزدانی

 به گزارش تابناک، ایسنا نوشت:  علیرضا دبیر پس از انجام عمل جراحی کتف حسن یزدانی چهره شاخص و عنوان دار کشتی ایران گفته بود" هیچ کشتی گیری تاکنون نتوانسته پس از عمل کتف به میادین بازگردد، اما امیدوارم یزدانی اولین کشتی گیری باشد که پس از جراحی کتف به میادین کشتی باز می‌گردد. "
 

این صحبت‌های دبیر حواشی زیادی را به دنبال داشت و این شایعه مطرح شد که رییس فدراسیون کشتی با این صحبت‌ها تلویحا عنوان کرده یزدانی شانسی برای بازگشت ندارد و برخی او را به عدم حمایت از ستاره کشتی ایران متهم کردند.

اما پیگیری خبرنگار ایسنا حاکیست علیرضا دبیر پس از قطعی شدن انجام عمل جراحی کتف توسط یزدانی، مبلغی کمتر از دو میلیارد تومان به این کشتی گیر پرداخت کرده تا وی دغدغه‌ای بابت عدم حضور در لیگ نداشته باشد و با انگیزه بیشتر پس از طی کردن دوران نقاهت خود را آماده حضور پر قدرت در المپیک پاریس کند.

البته یزدانی هر چند به دلیل انجام عمل جراحی برای تیم انبوه سازان هوتن در نیمه نهایی و فینال لیگ کشتی نمی‌گیرد، اما شنیده می‌شود مسئولان این تیم نیز مبلغ قرارداد ستاره کشتی ایران را پرداخت کرده‌اند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.