بیزنس جدید رونالدو در عربستان: فروش آب!

این آب ها با برند شرکت رونالدو در مراسم «موسم الریاض» استفاده خواهد شد. موسم الریاض یک نمایش بین المللی در ریاض است که سلبریتی های و شرکت های مشهور در آن حضور خواهند داشت.
کد خبر: ۱۲۰۷۵۶۸
|
۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۳ 30 November 2023
|
4064 بازدید

کریستیانو رونالدو اسطوره پرتغالی این روزها در عربستان علاوه بر فوتبال به کارهای تجاری هم مشغول شده است. دارنده پنج توپ طلای بهترین بازیکن دنیا اخیرا یک شرکت تجاری آب معدنی ایجاد کرد.

در همین رابطه عربستان سعودی شب گذشته با این بازیکن یک قرارداد تجاری بزرگ امضا کرد تا سود هنگفتی به جیب اسطوره پرتغالی برود.

ترکی آل شیخ رئیس هیئت رفاهی عربستان  با شرکت «URSU» آب معدنی متعلق با رونالدو قرارداد امضا کرد. در این مراسم اعجوبه پرتغالی هم حضور داشت. این آب ها با برند شرکت رونالدو در مراسم «موسم الریاض» استفاده خواهد شد. موسم الریاض یک نمایش بین المللی در ریاض است که سلبریتی های و شرکت های مشهور در آن حضور خواهند داشت.

رونالدو زمستان گذشته به النصر پیوست. دستمزد سالیانه رونالدو در ریاض دویست میلیون یورو است و او را به پردرآمدترین فوتبالیست تاریخ تبدیل کرده است. 

‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟