آخرین خبرپیشنهاد رسمی تراکتور به سرمربی سابق پرسپولیس
4بازدید
۰

جان باختن 64 ایرانی بر اثر تصادف‌های هر روزه

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی (ناجا)، از جان باختن روزانه 64 تن در حوادث جاده‌ای كشور به طور میانگین خبر داد.

به گزارش شبکه خبر، سردار مومنی با بیان اینکه کنترل پیشرفته همه جاده‌ها از اولویت‌های راهنمایی و رانندگی است، گفت: با اقدامات و تمهیدات ناجا در بخش کنترل حوادث جاده‌ای، مقدار حوادث و سوانح کاهش یافته است.

سردار مومنی با بیان اینکه برخی جاده‌های پررفت و آمد کشور از جمله مسیرهای منتهی به تهران، مشهد، اصفهان و شیراز
هوشمند کنترل می‌شود، گفت: با کنترل هوشمندانه، تخلف در این مسیرها به شدت کاهش یافته است.

رئیس پلیس راهور در ادامه بر سامان‌دهی ترافیک شهر تهران از اول مهر و گشایش مدارس تاكید کرد و گفت: با حضور گسترده ماموران به ویژه در مراکز آموزشی، درصدد کاهش ترافیک و سامان دهی مسیرها هستیم.

سردار مومنی، درباره سامان دهی سرویس مدارس گفت: صلاحیت رانندگی و فنی خودروی رانندگان سرویس مدارس به طور دقیق کنترل می‌شود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.