تشکیل شعبه ویژه برای رسیدگی به پرونده حمله تروریستی راسک
شعبه ویژه در دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان برای شناسایی و برخورد قاطع با عوامل حمله تروریستی راسک تشکیل شد.
به گزارش «تابناک»؛ حجتالاسلاموالمسلمین علی مصطفوی، رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر درباره اقدامات انجام شده در پرونده شهیدان حمله تروریستی به مقر نیروی انتظامی راسک گفت: شعبه ویژه در دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان برای شناسایی و برخورد قاطع با عوامل این حمله تروریستی تشکیل شده است.

مصطفوی تاکید کرد: دستگاه قضایی با قاطعیت با جنایتکاران حمله تروریستی به مقر نیروی انتظامی راسک برخورد خواهد کرد و به اتهامهای عامران و عاملان این حمله تروریستی با جدیت رسیدگی میشود.
گفتنی است، در پی وقوع این رویداد خونبار تروریستی، حجت الاسلام والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور در پیامی خطاب به دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان دستور داد، ابعاد مختلف این حادثه بررسی شده و با عوامل این جنایت برخورد قاطع صورت گیرد.
داداش اطلاعات غلط نده. حقوق 10 میلیون؟! خب وقتی اطلاع نداری آمار نده مجبور نیستی. دست کم 25 تا 30 تومن حقوق نیروهای کادر مرزبانی هست چون عملیاتی هستن و یه مبلغی بیش از حقوق پایه بابت موقعیت عملیاتی دریافت میکنن
چنانچه برخورد لازم انجام نشه نه تنها اقتدار نیروهای مسلح از بین میره بلکه گروه های تروریستی بسیار جری تر و گستاخ تر میشن برای تجزیه سیستان و بلوچستان






