آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
8بازدید

دستگیری ۲ مدیر صرافی معروف

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف فعالیت غیرمجاز ارزی و دستگیری ۲ نفر در پایتخت خبر داد.

دستگیری ۲ مدیر صرافی معروف

 
به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، سرهنگ مهدی افشاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به دستگیری فعالان غیرمجاز بازار ارز در محدوده خیابان شریعتی شدند.

 
وی افزود: در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی پیش‌دستانه در مبارزه با اخلالگران بازار ارز مشخص شد ۲ نفر از مدیران صرافی واقع در خیابان شریعتی که قبلا به دلیل فعالیت غیرمجاز ارزی پلمب شده بود، در مقابل دفتر خود مجددا اقدام به فعالیت غیرمجاز ارزی می‌کنند.

افشاری بیان کرد: در بازرسی از این افراد مقادیری انواع ارز شامل ۱۱ هزار و ۴۰۷ دلار آمریکا، ۱۷۵۵ یورو، ۴۴۰ دلار استرالیا، ۱۶۰۰ کرون سوئد، ۱۴ هزار و ۵۵۰ لیر ترکیه و ۱۲۲۰ پوند انگلیس، مجموعا ۳۰ هزار و ۹۷۲ واحد به ارزش بیش از ۸ میلیارد ریال کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشابه با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۳ ۱۳:۰۳

2 مدیر صرافی رو گرفتند برای 11000 دلار خخخخخخخ
بعد 4 میلیارد دلار اختلاس میشه تا الان که هیچ مدیری نه عذرخواهی کرده نه استعفا نه اخراج
جمع کنید بساط این مبارزه با فساد و

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۳ ۱۲:۴۹

چند صد میلیون دلار جابجا می کنند کسی باهاش کاری ندارد، بعد یکی هزار دلار جابجا کند بهش گیر می دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.