آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
5بازدید

مدارس متخلف باید شهریه اضافه را پس دهند

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از صدور حکم بازگرداندن ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومان اضافه دریافتی به بیش از هزار خانوار برای پنج مدرسه متخلف خبر داد.

مدارس متخلف باید شهریه اضافه را پس دهند

به گزارش «تابناک» به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، احمد اصانلو با گلایه از همکاری نکردن آموزش و پرورش در نظارت بر شهریه مدارس، افزود: گزارش‌های مردمی از تخلفات انجام شده تعزیرات را مجبور کرد که شعب را برای جلوگیری از اضافه دریافتی شهریه مدارس به صورت میدانی روانه مدارس کنیم.

وی از بررسی ۱۰ مدرسه غیردولتی در شعب مهم و ملی این سازمان خبر داد و اظهار داشت: با احراز تخلف پنج مدرسه غیرانتفاعی و اثبات گران فروشی انجام شده این مدارس به پرداخت بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم شدند.

به گفته اصانلو، بر اساس احکام صادره شعب تعزیرات حکومتی، مدارس متخلف باید به هزار و ۱۸۷ خانوار که در ثبت نام دانش آموزان خود وجه اضافی به این مدارس پرداخت کرده بودند، بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومان اضافه وجه دریافت شده را بازگردانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.