آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

مورینیو در آستانه قرارداد با تیم سعودی

سرمربی برکنارشده سردار آزمون پس از اخراج از تیم رم، تصمیم گرفته فوتبال اروپا را ترک و به پرولیگ عربستان بپیوندد.

به گزارش تابناک ورزشی، آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که ژوزه مورینیو سرمربی اخراجی تیم فوتبال رم به تیم الشباب عربستان سعودی چراغ سبز نشان داده است.

مورینیو هفته گذشته در پی کسب نتایج ضعیف در سری A و جام حذفی در سومین فصل حضورش در رم اخراج شد و بلافاصله گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال رفتن آقای خاص به خاورمیانه آغاز شد و اکنون یک خبرنگار محلی به نام ترکی القمدی مدعی شده است که مربی پرتغالی به سران باشگاه الشباب برای هدایت این تیم چراغ سبز نشان داده است.

گویا الشباب برای استخدام مورینیو ابتدا باید از کمیته مالی وزارت ورزش عربستان کسب اجازه کند و اگر این مجوز صادر شود، او به تیمی خواهد رفت که یانیک کاراسکو، اور بانگا و رومن سایس را در اختیار دارد. متئو پولیتانو مهاجم ناپولی هم جزو بازیکنانی است که الشباب به شدت در صدد جذب او بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.