سرعت تولید شناور در نیروی دریایی سپاه کم نظیر است
سرلشگر باقری در آیین الحاق دو ناو به نیروی دریایی سپاه گفت: امروز افتخار میکنیم که چنین شناورهای ارزشمندی با فناوری روز دنیا در ایران عزیز طراحی شد.

به گزارش «تابناک»،، رییس ستادکل نیروهای مسلح در آیین الحاق دو ناو به نیروی دریایی سپاه گفت: امروز افتخار میکنیم که شناورهای ارزشمندی با فناوری روز دنیا در ایران عزیز طراحی و ساخته شد و به کارگیری میشود.
وی گفت:سرعت تولید شناور در نیروی دریایی سپاه با توجه به امکانات، تقریبا کم نظیر است.
رییس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: ارتش متجاوز آمریکا به ظاهر منطقه را به قدری ترک کرد اما بلافاصله با بهانه های گوناگون به اشکال دیگر در منطقه حضور پیدا کرد.
وی گفت: حادثه بزرگ و عملیات قهرمانانه ۱۵ مهر ماه مجاهدان فلسطینی باعث شد که آمریکا مجدد در مدیترانه و دریای سرخ در غرب اقیانوس هند حضور پیدا کند.
سرلشگر باقری افزود: بازدارندگی دفاعی جمهوری اسلامی ایران سپر پایداری برای امنیت ملی و دفاع ملی ما ایجاد کرده است اما نیروهای مسلح مکلفاند کوچک ترین تهدید را کاملا جدی تلقی کرده و خود را برای شرایط آماده کنند.
رییس ستادکل نیروهای مسلح در ادامه بیان کرد: حادثه غزه،حادثه بزرگی است و تاریخ جدید را برای منطقه و جهان رقم زده است.
وی گفت: سرنوشت این جنگ کاملا روشن است،شکست بی نظیر و ترمیم ناپذیر رژیم صهیونیستی از مردم مظلوم غزه و هیچ قدرتی نمی تواند سرنوشت این جنگ را تغییر دهد.
سر لشگر باقری افزود: صهیونیست ها شکستی خورده اند که قابل جبران نیست اما با کشتار مردم بی گناه و بی دفاع می خواهند این شکست را جبران کنند که امکان پذیر نیست. این جبهه دو طرف دارد،جبهه حقی که مردم مظلوم فلسطین و حامیان او در یک سوی این جبهه قرار دارند و در سوی دیگر جبهه صهیونیست های جنایت کار قرار دارند و آمریکا و اروپای دروغگویی که حقیقت کلملت بی معنای حقوق بشر را نمایان کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.