آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
12بازدید

رئیس‌جمهور فردا آزادراه منجیل -رودبار را افتتاح می‌کند

معاون اجرایی رییس‌جمهور گفت: آزادراه منجیل - رودبار به ارزش روز ۵ هزار میلیارد تومان فردا دوشنبه و در آستانه سفرهای نوروزی با حضور رییس‌جمهور افتتاح می‌شود.

رییس‌جمهور فردا آزادراه منجیل -رودبار را افتتاح می‌کند

به گزارش تابناک، محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری گفت: آزادراه منجیل - رودبار به ارزش روز ۵ هزار میلیارد تومان، فردا دوشنبه (۲۱ اسفند ۱۴۰۲) و در آستانه سفرهای نوروزی با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود.

وی افزود: این آزادراه شاهراه حیاتی ارتباط پایتخت و استان‌های همجوار به استان گیلان محسوب می‌شود که به عنوان سومین وعده دولت در افتتاح مسیرهای آزادراهی کشور و یکی از سخت‌ترین و پیچیده‌ترین پروژه‌های آزادراهی آماده بهره برداری است.

منصوری تاکید کرد: عملیات ساخت این آزادراه به دلیل واقع شدن در منطقه کوهستانی و برخورداری از تونل‌ها و پل‌های متعدد متوقف شده بود؛ اما در دولت سیزدهم با تزریق اعتبارات لازم تکمیل شده و آماده بهره‌برداری است تا تردد هموطنان برای سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ به شمال کشور را تسهیل کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.