آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
2بازدید

مصدوميت اكبري، جلسه آرفي با كاشاني و تعطيلي يك روزه تمرينات

اخبار كوتاه از اردوي پرسپوليس در كيش

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس دچار مصدوميت شد.

 

 تمرينات پرسپوليس در جزيره كيش روز آخر خود را سپري مي‌كند اما در روزهاي انتهايي اين اردو خبرهاي خوبي از وضعيت بازيكنان به گوش نمي‌رسد.

به گزارش فارس بر همين اساس با وجود اينكه علي دايي در تمرينات پرسپوليس اصرار دارد بازيكنان با آرامش بيشتر تمرين كنند و حتي به همين دليل بازي تداركاتي مقابل يكي از تيم‌هاي جزيره كيش لغو كرد جلال اكبري مدافع پرسپوليس بر اثر برخورد با يكي از بازيكنان از ناحيه دو قلوي پاي راست دچار مصدوميت شد تا در كنار شيث رضايي كه از ناحيه سر دچار مشكل شده وضعيت اين دو بازيكن در پرده‌‌اي از ابهام باشد.

* با وجود حرف و حديث‌هاي فراوان درباره آرفي به نظر مي‌رسد اين بازيكن از لحاظ روحي و رواني دچار مشكلاتي شده به همين دليل در جلسه‌اي با حبيب كاشاني شركت كرد و از او خواست هر چه زودتر تكليفش را روشن كند.

* پرسپوليس بعدازظهر امروز به تهران بازخواهد گشت. پرسپوليسي‌ها فردا تعطيل هستند و تعطيلات خود را از بعدازظهر روز يكشنبه دنبال مي‌كنند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.