آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
6بازدید

مورایس: بیشتر دعوا بود تا فوتبال اما عاشق تبریزم

ژوزه مورایس بعداز تساوی در ورزشگاه یادگار امام تبریز اظهار داشت: در زمین بیشتر دعوا بود تا بازی اما؛ عاشق جو استادیوم یادگار امام بودم.

به گزارش تابناک ورزشی؛ سرمربی سپاهان گفت:

می‌توانم بگویم جو استادیوم یادگار امام را دوست داشتم و عاشقش بودم. یک ساعت و نیم قبل از بازی رسیدم و استادیوم پر بود و می‌‌توانم بگویم این یک فوتبال واقعی بود.

بنا بر اتفاقاتی که افتاد بازی صفر - صفر شد. هر دو تیم موقعیت‌های خوب گلزنی داشتند، اما به هر حال باید نتیجه‌ای را که رقم خورد، قبول کنیم.

تراکتور نیز دو موقعیت داشت که نتوانست تبدیل به گل کند. ما و تراکتور همیشه با این مشکل مواجه هستیم. البته می‌توانم اشاره کنم که امروز دو دروازه‌بان هم روز فوق‌العاده‌ای داشتند.

وی در واکنش به طرح این موضوع که امروز هواداران، نمایشی بهتر از هر دو تیم توقع داشتند، گفت: نظر خیلی خوبی است. فکر می‌کنم امروز در زمین بیشتر دعوا بود تا بازی!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.