آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

بشار اسد وزارت خارجه ایران را تعطیل کرد

ظاهرا سفر بشار اسد رئیس جمهور سوریه به تهران و انجام برخی ملاقات هایش که در وزارت خارجه انجام می شود علت این تعطیلی زود هنگام دستگاه سیاست خارجی است.

وزارت امورخارجه کشورمان به طور استثنایی از ساعت 12 روز شنبه، دهم مهر ماه تعطیل شده است.


به گزارش خبرآنلاین، ظاهرا سفر بشار اسد رئیس جمهور سوریه به تهران و انجام برخی ملاقات هایش که در وزارت خارجه انجام می شود علت این تعطیلی زود هنگام دستگاه سیاست خارجی است.

اسد صبح شنبه وارد تهران شد و در فرودگاه مهرآباد مورد استقبال منوچهر متکی وزیر امور خارجه، علی نیکزاد وزیر مسکن و شهرسازی و جمعی از سفرای کشورهای عربی مقیم تهران قرار گرفت.

در مراسم استقبال رسمی احمدی نژاد از بشار اسد که در پاستور انجام شد، فارق الشرع معاون رییس جمهوری، ولید معلم وزیر خارجه و جمعی از مقامات سوری و همچنین منوچهر متکی وزیر امور خارجه، مسعود میرکاظمی وزیر نفت، علی نیکزاد وزیر مسکن و شهرسازی و مجبتی ثمره هاشمی دستیار ارشد رییس جمهوری ایران حضور داشتند.

هدف از سفر رییس جمهوری 45 ساله سوریه به تهران، توسعه مناسبات و روابط اقتصادی و تبادل نظر در خصوص مسایل منطقه ای و بین المللی است.

سفر اسد به تهران در پاسخ به سفر رسمی هشتم اسفند ماه سال 1388 محمود احمدی نژاد رییس جمهوری کشورمان به سوریه انجام می شود که در آن توافقنامه لغو روادید میان دو کشور به امضا رسید.

از زمان آغاز ریاست جمهوری اسد در خرداد ماه 1379 (2000 میلادی) این هشتمین سفر وی به جمهوری اسلامی ایران و پنجمین سفر در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد است. رئیس جمهور سوریه آخرین بار در تاریخ 28 مرداد 1388 از جمهوری اسلامی ایران دیدار کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۰ ۱۷:۴۷

حالاخوبه که تهران راتعطیل نکردند

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۱۰ ۱۶:۴۴

کار بدی بود ! ساختار ساختمانی وزارت امورخارجه به گونه ای است که اساس نیاز به این پاسدار بیرون نداشت ! یاد باد آن روزگاران یاد باد که کارمندان این وزارتخانه ارج و قربی داشتند و امین سر محسوب می شدند ! البته وقتی 3 به اصطلاح دیپلمات کشور آن گونه مایه آبرو ریزی می شوند انتظاری هم نمی توان داشت !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.