آخرین خبرروایت فرمانده سپاه از سرنوشت ۱۱ نفتکش در تنگه هرمز
2بازدید

توکلی خبر داد:

امتناع دولت از تشکیل کمیته 6 نفره با مجلس

رئیس جمهور که قرار بود سه نفر از اعضای این کمیته را معرفی و موارد را کتبا به رئیس مجلس اعلام کند، نه نامه ای فرستاد و نه اعضا معرفی کرد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس با اعلام خبر تشکیل نشدن جلسه کمیته 6 نفره دولت ومجلس برای رفع ایرادات مد نظر دولت، گفت: رئیس جمهور که قرار بود سه نفر از اعضای این کمیته را معرفی و موارد را کتبا به رئیس مجلس اعلام کند، نه نامه ای فرستاد و نه اعضا معرفی کرد.

احمد توکلی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، درخصوص ادامه کار کمیسیون تلفیق مجلس و کمیته 6 نفره مجلس و دولت برای رفع ایرادات  مد نظر دولت در مصوبات  کمیسیون تلفیق مجلس، اظهارداشت: طبق تصمیم مشترک مجلس و دولت مقرر شد موادی که از نظر دولت در برنامه پنجم گنجانده شده و با امکانات دولت برای اجرا سازگار نیست کتبا به کمیته 6 نفره مشترک دولت و مجلس ارائه شود.

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس افزود: قرار شد پس از آن کمیته 6 نفره موارد را مورد بررسی قرار داده و به کمیسیون تلفیق ارائه دهد تا طبق آئین نامه کمیسیون تلفیق برای مواد مورد تفاهم، تقاضای تجدید رای شود.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس تصریح کرد: اما این اتفاق نیفتاد و نامه ای از سوی رئیس جمهور به رئیس مجلس نوشته نشد همچنین آقای احمدی نژاد سه نفری را که قرار بود برای این کمیته معرفی کند ، تا کنون معرفی نکرده است و این علت تاخیر بررسی برنامه پنجم توسعه در کمیسیون تلفیق است.

وی گفت: از طرف مجلس آقایان باهنر،عبداللهی و ابوترابی فرد رئیس کمیسیون تلفیق و نواب رئیس کمیسیون برای کمیته مشترک انتخاب شده اند.

به گفته توکلی طبق قرار قبلی جلسه کمیسیون تلفیق بعد از ظهر فردا یکشنبه تشکیل می شود .

به گزارش مهر بررسی 10 درصد برنامه پنجم توسعه در کمیسیون تلفیق باقی مانده است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.