رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: خداحافظی اسطوره
16بازدید
۶۲

ایالات متحده و متحدانش از حذف صهیونیست‌ها ترسیدند

بازی کثیف اینفانتینو برای فرار اسرائیل از تعلیق؛ لغو رای‌گیری نهایی در اجلاس صبح امروز/ فیفا گروگان آمریکا/ تاج اعتراض می‌کند یا دوباره غیب می‌شود؟

باید دید آیا تاج بلافاصله به این سیاسی‌بازی کثیف اینفانتینو اعتراض می‌کند یا با سکوت اجلاس بانکوک را ترک کرده و بار دیگر منافع فردی خودش را ترجیح می‌دهد و با لبخند در یک عکس یادگاری با رییس فیفا، به تهران برمی‌گردد؟!

بازی کثیف اینفانتینو برای فرار اسرائیل از تعلیق؛ لغو رای‌گیری نهایی در اجلاس صبح امروز/ فیفا گروگان آمریکا/ تاج اعتراض می‌کند یا دوباره غیب می‌شود؟

در اقدامی عجیب که بوی لجن سیاست از آن به مشام می‌رسد، رای‌گیری بر سر طرح تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در فیفا به آینده موکول شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ در حالی‌که طی اجلاس امروز فیفا در بانکوک تایلند، همه چیز در مورد رای‌گیری و تصویب نهایی اعضای فدراسیون جهانی فوتبال برای تحریم رژیم اشغالگر و کودک کش اسرائیل فراهم بود، رئیس سوئیسی فیفا برنامه را تغییر داد و این رای‌گیری را از قلمرو آسیا و جو آماده آن، خارج کرد!

جنایات چند ماه اخیر اسراییل، کشورهای دنیا را به این اجماع رسانده بود که اسرائیل صلاحیت حضور در مسابقات را ندارد و پیشنهاد تعلیق فوتبال این رژیم جعلی ، روز گذشته با حداکثر آرا در کنفدراسیون فوتبال آسیا تصویب شد. گفتنی است، ای اف سی بزرگ ترین کنفدراسیون فوتبال دنیاست که ۴۷ رای دارد.

همین رای قاطع آسیایی‌ها، رئیس فیفا و نهادهای سیاسی به خصوص آمریکا و چند کشور اروپایی حامی اسرائیل را ترساند و آنها شبانه، این رای‌گیری را از دستور کار فیفا خارج کردند.

با اعلام جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، برای موضوع بررسی تعلیق رژیم صهیونیستی در این نهاد تیم حقوقی مستقلی تشکیل و تصمیم‌گیری درباره این موضوع نیز به نشست چهارم مرداد ماه فیفا موکول خواهد شد! در حالی که برای حذف روسیه از رقابت‌های مقدماتی یورو و جام جهانی، چنین بررسی های حقوقی انجام نشده بود.

 این موضوع طبق برنامه قبلی قرار بود در آخرین روز کنگره بانکوک تایلند بررسی شود. ردپای مافیایی اسرائیل و آمریکا در این تصمیم به وضوح قابل رویت است و بار دیگر ثابت شد که فوتبال دنیا و تشکیلات اداره آن یعنی فیفا به سیاست آلوده است.

به نظر می‌رسد، شعارهای این نهاد درباره مبارزه با دخالت سیاست در فوتبال، فقط یک ابزار علیه دولت هایی است که فدراسیون جهانی و مافیای پشت آن تمایلی به قدرت‌گیری آنها ندارند.

آمریکا، سال هاست که مهم ترین رشته ورزشی روی کره زمین را گروگان گرفته و مانع پرداخت پاداش‌ها، جوایز  و حتی دستمزد داوران ایرانی از سوی فیفا و کنفدراسیون آسیا می‌شود تا از این طریق روی ورزشکاران و جامعه فوتبال ایران فشار وارد کند.

روز گذشته مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران ـ که در بانکوک محل اجلاس فیفا به سر می‌برد ـ پس از پیروزی در مراسم رای‌گیری قاره‌ای با همتای فلسطینی خود دیدار کرد و اطمینان داد که وحشی‌گری دشمن صهیونیستی، پاسخ محکمی از سوی کشورهای حق طلب دنیا دریافت خواهد کرد؛ اما بار دیگر ثابت شد او به عنوان نایب رئیس قاره، هنوز جریان پشت پرده فیفا را نشناخته و تنها به گرفتن عکس یادگاری با اینفانتینو بسنده می‌کند.

بازی کثیف اینفانتینو برای فرار اسرائیل از تعلیق؛ لغو رای‌گیری نهایی در اجلاس صبح امروز/ فیفا گروگان آمریکا/ تاج اعتراض می‌کند یا دوباره غیب می‌شود؟

باید دید آیا تاج بلافاصله به این بازی کثیف سیاسی اینفانتینو اعتراض می‌کند یا با سکوت اجلاس بانکوک را ترک کرده و بار دیگر منافع فردی خودش را ترجیح می‌دهد و با پرواز فرست کلاس خود به تهران برمی‌گردد.

اغلب کشورهای جهان در تایلند این پرسش را مطرح می‌کنند، چرا فیفا برخورد فوری و ضربتی که با روسیه به خاطر تهاجم علیه اوکراین داشته را علیه اسرائیل اتخاذ نکرده است. پاسخ قطعا نزد آمریکاست.

نویسنده: صادق لودریچه

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علیجانی۱۴۰۳/۰۲/۲۹ ۰۷:۳۱

اینفانتیون از مافیای ایتالیا امده پس منتظر معجره نباشید
غرب شر مطلقه

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۱:۲۵

یک روز اگر به غربگرا ها می گفتی در آمریکا و انگلیس بر ضد اسرائیل قیام خواهند کرد بهت می خندیدند و می گفتند توهم زدی
اما چنین اتفاقی افتاد

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۱:۲۲

بزرگترین دستاورد غزه این بود که به همه فهماند اسرائیل برای سران آمریکا از خدا هم بالاتر است
تمام انسانیت و وجدان را زیر پا گذاشتند تا مبادا اسراییل ترک بردارد
بمب های هدیه آمریکایی به اسراییل در این شرایط وحشتناک غزه دموکراسی مد نظر حاکمان آمریکایی را بخوبی موشکافی کرد
که اگر می خواستید تریلیون‌ها دلار پول هزینه کنید تا این موضوع را به جهان بفهمانید نمی توانستید
حالا اینکه عوارض این کمک ها و حمایت ها از کجا بیرون بزند خدا می داند

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۰:۱۰

آنچه مسلم است تاج منافع شخصیش را به همه چیز ترجیح میده این که سوال ندارد

...۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۹:۵۷

مرگ بر کل کشورها و ملتهای جهان به غیر از ایران و بلوک شریف شرق

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۹:۰۵

چرا یک مسابقه دوستانه فوتبال بین تیم فوتبال ایران و اسراییل برگزار نمیشود؟ ما با دولت غاصب صهیونیست مخالفیم اما با مردم اسراییل هیچ مشکلی نداریم

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۶:۴۳

اینفانتینو مرد بزرگیه واقعا

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۵۰

حالا چیش به شما ربط داره که ناراحت میشید؟
دم اینفانتینو گرم

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۳۰

علی کریمی کجاست؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۲:۳۱

علی کریمی در دل ماست . خدا پشت و پناهش

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۹:۲۰

به تو چه؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۰۴

دم اینفانتینو گرم .....

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۰۱

درود بر هنیه

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۳:۲۴

هنیه از قطر اعتراض کنه

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۹:۰۱

توجیه گر ۲۴:۲۵ ، آخه بچه های هنیه به خودش چیکار؟ طوری میگی که انگار پسراش در جبهه نبرد با اسراییل کشته شدن

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۵:۴۵

14:25
برعنداز مگر شرف داره؟!

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۲۵

چند تا از فرزندانش در غزه شهید شدند
یکم شرف داشته باش لطفا

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۳:۱۴

جنگ رژیم صهیونیستی با فلسطینیان اگر چه بسیار دردناک است ولی خیلی چیزها مشخص شد. مشخص شد حقوق بشر و دموکراسی اداعایی این نامردها کشکی بیش نیست و تنها تا زمانی اعتبار دارد که منافع یک عده قلدرها را تامین کند

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۸:۵۹

شعار نده .... برو غزه

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۳:۰۳

نهادهای امنیت اخلاقی حواسشون هستن جنبش فواحش در فضای مجازی به رهبری دشمنان ایران به شدت فعاله؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۸:۵۷

حواسشون نبود، تو که گفتی، حواسشون جمع شد

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۳:۰۳

آقایان مدافع حقوق بشر، جهت اطلاع و اقدام لازم.

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۹ ۰۱:۵۰

۱۸:۵۶
جدی میفرمایید ؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۸:۵۶

ورزش از سیاست جداست، ، سعی کن این رو توی کله ات فرو کنی

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۲:۵۵

کاملا قابل پیش بینی بود. باید ردپای کشورهای دیگر بحز آمریکا و اسراییل را هم در این قضیه دنبال کرد. مثلا شیخ سلمان کجای این قضیه هست. آیا اظهارات دیروز ایشان صرفا یک نمایش بوده و قابل راضی به تعلیق فدراسیون فوتبال اسراییل هست؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۲:۴۴

یاد بگیرید بدون وابستگی به خارج و با پشتوانه مردمی قدرتمند شوید، آنوقت میتوانید حق را فریاد بزنید و دنیا هم همراهی خواهد کرد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۸:۵۴

زدی تو خال

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۲:۲۸

آخه خود آمریکا بزرگترین نسل کش تاریخ بشر است.....

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۸:۵۴

چشمان کور خود را باز کن و شهروندان کشته شده اوکراین را هم ببین

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۷:۴۸

۱۵:۳۲
دقیقا درست گفتی

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۵:۳۲

امریکا یعنی خود انگلیس یا کلا اروپا

که رفتند در آن قاره و تمامی سرخپوستان را قتل و عام کردن و قاره و کشور امریکا تاسیس کردن و بعد حمله آمریکا به جهان..

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۳۶

آمریکا یک دهم انگلیس و روسیه آدم نکشته در طول تاریخ

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۳:۵۴

اونی که منفی میده یا از تاریخ چیزی نمیفهمه یا لجبازه

!!رویه ما، اعتراض نکردن است۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۲:۱۶

تاج اعتراض نمی کند چون دستش در ماجرای ورود آزادانه زنان به ورزشگاه، در پوست گردوی اینفانتیو است.
و البته اعتراض در اینگونه موارد در ایران مرسوم نیست. مگر نهادهای مسئول (مقامات سیاسی، حقوقی و امنیتی) از بی بی سی جهانی به دلیل پخش مستند جعلی درباره مرگ نیکا شاکرمی شکایت کردند که از تاج (مقام ورزشی) انتظار واکنش داشته باشیم؟

آتیلا۱۴۰۳/۰۲/۲۹ ۰۸:۴۷

مطمئنی جعلی بود!!!؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۲:۰۴

غربگداها و غربچَراها تنها دوست و حامی ملت بدبخت و منزوی اسرائیل هستند

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۰:۰۴

تا جان ناقابل جنابعالی به درآید

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۹:۲۳

دمپایی

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۲:۰۱

یعنی این ماجرای فلسطین چنان آبرویی از غرب و اسرائیل برد و دنیارو آنچنان متوجه چهره واقعی و منحوس غرب کرد که تا 70 سال دیگه هم کسی برای آمریکا و غربی ها و اسرائیل تره هم خورد نمیکنه ، نهایتش 4 تا پوشک پوش آلبانی نشین توی این سایت و اون سایت ول بدن که بیان کامنت هارو دیسلایک کنن به عشق ارباب سگیونیست

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۶:۱۷

دقیقا

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۱:۵۸

اصلا شما همینکه تناسب اندام زیبای تاج رو با اینفانتینو مقایسه کنی قشنگ مشخصه ایشون چقدر کارایی داره

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۸:۴۹

فدای کلامت

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۱:۵۷

دیگه حجت بر همه دنیا تمام شده ، با این سطح از جنایات وحشیانه اسرائیل و منفوریتش فقط یک بیمار روحی و روانی اونم از نوع حادش میتونی حامی اسرائیل باشه ، جالبه که 90 درصد حامیان اسرائیل هم اپوزوسیون ایران هستن

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۱:۵۵

در حالی که اسرائیل به تهوع آورترین کشور دنیا تبدیل شده و دنیا ازش متنفره و تمام دنیا از سطح جنایاتش حیرت زده شدن، و چندین کشور قطع ارتباط کردن و حتی آمریکا هم بهش پشت کرده و ارسال بمب رو متوقف کرده ، از بین 200 کشور دنیا و ده هزار نهاد و سازمان و گروه و.... فقط و فقط و فقط یک پرچم این روزها کنار پرچم اسرائیل میره بالا ، اون هم پرچم اپوزوسیون و سلطنت طلب های ایرانه !!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۲:۴۲

تو سایبری دوزاری نمیخواد کامنت بزاری دوزار بگیری
اگرراست میگی برو غزه جهاد بکن تا همه باورت بکنند

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۱:۲۱

من منفی دادم
از اسرائیل متنفرم
تهمت زدی سر پل صراط وایسا

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۹:۱۷

به جان تو ایرانی هستم

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۸:۴۵

تو نه تنها نمیتونی از طرف مردم جهان حرف بزنی، بلکه حق نداری از طرف اکثریت ملت ایران صحبت کنی، پس فقط از طرف شخص
خودت کامنت بده و بس
اسراییل مخالفان زیادی دارد ولی قضیه به اون شکل که شما ترسیم کردید، تهوع آور نیست

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۱۷

اینایی که منفی میدن اسرایئلی هستند

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۱:۵۳

روسیه رو از شرکت در جام جهانی محروم کردید

حتی شرکت گربه های روسیه رو در مسابقات زیباترین گربه ممنوع کردید!!!!

فقط به خاطر اینکه روسیه حمله کرد به اوکراین که آمریکا نیاد بمب های اتمش رو لب مرز روسیه مستفر کنه

اونوقت اسرائیلی که 30 هزار تا نوزاد و بچه کشته و مردم گرسنه رو به رگبار میبنده و بیمارستان رو بمباران میکنه و درجا 800 نفر رو میکشه و 130 تا خبرنگار کشته و.... رو آزاد گذاشتید؟!

تهوع آورتر از این کشورهای غربی ندیدم الان میفهمم تمام حرفای جمهوری اسلامی در مورد غربی ها و اسرائیل درست بوده!

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۹ ۰۸:۴۵

جناب ناشناس 14:38: از کی تا حالا زمین اشغال شده جزء خاک کشور محسوب میشه!! کرانه باختری و بلندیهای جولان حتی با نظر اروپاو آمریکا شما غربگراها ماله کش جنایات هم سرزمین اشغال شده است و اسرائیل رسما کشور اشغالگر از نظر سازمان ملل است
مطمئنا نمی تونید شرافت به اندازه خلبان آمریکایی داشته باشید که خودش را آتش زد؛ اما حداقل انسانیت را که می تونید . این هم نمی تونید!!؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۹ ۰۷:۱۱

ناشناس ۲۳:۳۶

گروگان گیرها دولت خودخوانده ای هستن که غزه رو اداره میکنن
وقتی حماس نابودی غزه براش مهم نیست و فقط به فکر قدرت خودش هست میخواید اسراییل نگران مردم فلسطین باشه ؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۳:۳۶

ناشناس 14:38
اونوقت گروگان گیرها چند ففرند که اسرائیل بیش از 40 هزار نفر از انان را گشته؟؟؟
حتما تمامی ساکنان غزه.

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۲:۳۹

تو افغانی نمیخواد اینجا کامنت حمایت یا مخالفت بزاری

برو افغانستانت را از دست حیوانات طالبان نجات بده

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۳۸

ولی اکرایینی ها که به خاک روسیه حمله نکرده بودند و زن و بچه و پیر و جوان روسی را به طرز فجیعی به گروگان نگرفته بودند. یا شاید شما خبر دارید و ما خبر نداریم. اسراییل در حال حاضر برای نجات جان گروگان هایش با تعدادی گروگان گیر می جنگد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۳۶

13.59
اولا رژیم نسل کش اسرائیل یک رژیم نامشروع و جعلی است. بعدش توجیهات شما دلیل کشتار 40 هزار نفر بی گناه نمی‌شود. کودکان تا امداد گران تا زخمی های بیمارستانی و..

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۳:۵۹

یه وجه دیگش هم ببین ایران با نیابتی ها اعتاده با جون اسرائل خب اونم طبیعتا از خودش دفاع میکنه

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۱:۳۹

اینکه چیز تازه ای نیست ، صهیونیستها بارها حق کریستیانو رونالدو را خوردند و توپ طلا را به ناحق به مسی دادند او همیشه از اسرائیل بدش می آمد حرکت معروفش با کوکا کولا را فراموش نکنید .
حتی زمانی که رونالدینیو در اوج بود او را از بارسلونا به یک تیم ضیف تر یعنی میلان فروختند چرا که برای مردم فلسطین آرزوی پیروزی کرده بود .

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۸:۴۱

اینها که گفتید، دلایل فرضی شماست

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۱:۱۴

اینفانتیون همونی است که با هر بار سفر به ایران ما ایرانیهای ساده دل را به بهانۀ حضور بانوان در ورزشگاه به جان هم می اندازد و در مقابل ما ایرانیهای ساده دل با فرش و پسته ایشان را تا لب پلۀ هواپیما بدرقه می کنیم . ساده دل هستیم اونم از نوع سوپر دولوکسش .

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۵:۲۹

حتی اجازه دخالت در امور فرهنگی کشورها هم ندارد

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۱۴:۳۰

بازی دو سر برد همینه
بین رفتن آبروی فیفا و اسراییل، اولی رو ترجیح دادن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.