آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

هدیه ویژه برای نساجی قائمشهر

وزیر ورزش و جوانان در مازندران گفت: با حمایت دولت و اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومانی، دستگاه‌های VAR خریداری شد و ورزشگاه‌های کشور به آن تجهیز می‌شوند.

هدیه ویژه برای نساجی قائمشهر

به گزارش تابناک به نقل از خبر ورزشی؛ کیومرث هاشمی وزیر ورزش در سفری که به مازندران داشته به مدیرکل ورزش و جوانان این استان دستور داده از ماده ۲۷ قانون استفاده کند و ورزشگاه شهید وطنی را به باشگاه نساجی و ورزشگاه نوشهر را به تیم لیگ یکی شهرداری نوشهر واگذار کند.

کیومرث هاشمی شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید از سالن ورزشی ماهفروجک ساری با بیان اینکه تیم نساجی یکی از تیم‌های خوب و ریشه دار فوتبال کشور بوده و نیازمند توجه است، گفت: وظیفه وزارت ورزش، باشگاه داری و تیمداری نیست.

وی با بیان اینکه از تیم‌هایی که پایگاه مردمی دارند حمایت می‌کنیم، گفت: دستگاه VAR را با همت دولت خریداری کردیم و ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید آن گذاشته شد.

وزیر ورزش با بیان اینکه ورزشگاه‌های کشور به وی‌ای آر تجهیز می‌شوند، گفت: ورزشگاه شهید وطنی دارای مشکلاتی است و در سفر اول دولت به مازندران نیز برخی از نواقص این ورزشکار شامل چمن مصنوعی رفع شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.