آخرین خبرواکنش جنجالی وزیر آموزش‌وپرورش به کارت زرد مجلس
10بازدید

خواستگار سمج قاتل پدر دختر مورد علاقه‌اش شد

فرمانده انتظامی شیراز گفت: پسری که پس از خواستگاری و شنیدن جواب رد، پدر دختر را به قتل رسانده بود دستگیر و روانه دادسرا شد.

خواستگار سمج قاتل پدر دختر مورد علاقه‌اش شد

 

به گزارش تابناک، سرهنگ "اسماعیل زراعتیان"، بیان کرد: پانزدهم تیرماه سال جاری در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع نزاع و درگیری منجر به چاقو خوردگی مردی 43 ساله در روستای "کفترک" شیراز، بلافاصله ماموران انتظامی جهت بررسی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده توسط پلیس مشخص شد یکی از ضاربین (جوان 20 ساله) قصد ازدواج با دختری داشته و پس از مخالفت پدر دختر، شب هنگام به همراه 2 نفر از دوستانش (18 ساله و 20 ساله) به قصد رعب و وحشت وارد منزل آنها شده و پس از مشاجره لفظی، پدر دختر را با سلاح سرد به شدت مجروح و از صحنه متواری می‌شوند.

به گزارش پلیس، فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه مضروب پس انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده فوت می‌کند، تصریح کرد: با سرعت عمل و تلاش مأموران انتظامی، قاتل و همدستانش شناسایی و در عملیاتی منسجم هر 3 نفر دستگیر می‌شوند.

سرهنگ "زراعتیان" خاطر نشان کرد: قاتل و همدستانش برای سیر مراحل قانونی تحویل پلیس آگاهی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۱۸ ۱۸:۳۵

وقتی جرم این افراد محرز شده چرا چهره کثیفشان را نشان نمی دهید که رسوای خاص و عام شوند. این افراد هیچ نوعی حمایتی نباید بشوند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.