آخرین خبرچرخش تاریخی رأی‌دهندگان آمریکایی!
7بازدید

هواداران پرسپولیس در مقابل باشگاه تجمع کردند

تعدادی از هواداران پرسپولیس مقابل ساختمان این باشگاه تجمع کردند.

هواداران پرسپولیس در مقابل باشگاه تجمع کردند


به گزارش تابناک، امروز گروهی از هواداران پرسپولیس که در روزهای گذشته فراخوان تجمع در اعتراض به عملکرد نقل و انتقالاتی رضا درویش را منتشر کرده بودند، مقابل ساختمان این باشگاه تجمع کردند.

تعداد این هواداران به حدود 100 نفر می‌رسید و آنها شعارهایی در نقد عملکرد نقل و انتقالاتی رضا درویش و هیئت مدیره باشگاه سر دادند. آنها خواستار حضور مسئولان باشگاه برای پاسخگویی بودند.

این در حالی است که حاضران در تجمع با یکدیگر اختلاف نظر هم داشتند و در برخی موارد کار به درگیری لفظی هم کشید که البته خیلی زود به پایان رسید.

در این بین انتشار خبر انتقال رسمی مهدی لیموچی به سپاهان، خشم هواداران پرسپولیس را بیشتر کرد و باعث شد تا آنها که با وجود گرمای شدید هوا راهی این تجمع شده بودند، شعارهای بیشتری سر بدهند.

البته این تجمعات در سال‌های گذشته نیز به وفور در مقابل ساختمان باشگاه پرسپولیس برگزار شده و همیشه در فصل نقل و انتقالات خیابان منتهی به ساختمان پرسپولیس، آبستن حوادث بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.