آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

همگرايي‌پايدار‌ درمنطقه‌نيازمند‌مذاکرات‌بيشتراست

رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين‌که طرح الگوي همگرايي پايدار در منطقه نيازمند مذاکرات بيشتر است، گفت: اين طرح بايد در مذاکرات و با مسئولان و مقامات ساير کشورهاي منطقه بررسي شود تا به مبناي کار تبديل شود.

به گزارش ایسنا، علي لاريجاني كه براي انجام سفري 2 روزه عازم "آستانه" مركز قزاقستان شده است، در دومين روز از سفرش به اين كشور، دقايقي پيش در نشست خبري خود با نمايندگان رسانه‌هاي داخلي و خارجي در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري خانه ملت مبني بر اين‌که شما درگفته‌هاي خود بارها بر ضرورت همگرايي منطقه‌اي اشاره داشته‌ايد و به اين موضوع نيز تاکيد کرده‌ايد، آيا در سفر اخير خود به ارمنستان و قزاقستان به عنوان پارلمان پيشرو و مطرح کننده اين بحث به توافقاتي دست يافته‌ايد؟ گفت: الگوي همگرايي منطقه‌اي براي رسيدن به امنيت پايدار در منطقه يک نگاه راهبردي در جمهوري اسلامي ايران است و ما معتقديم کشورهاي منطقه از وضعيت خوبي براي حل و فصل مسائل خود برخوردار هستند.

وي با تاکيد بر اين‌که برداشت من اين است که پارلمان‌هاي منطقه به ضرورت اين موضوع پي برده‌اند، تصريح کرد: بايد از ظرفيت‌هاي منطقه استفاده و براي رسيدن به الگوي امنيت پايدار نهادسازي صورت گيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.