فساد در فوتبال ادامه دارد؛ نبی و یار غار تاج به دادسرا رفتند
با مستندات جدیدی در پرونده فساد در فوتبال و توضیحات برخی شاهدان، نفرات جدیدی از اعضای فدراسیون فوتبال از جمله مهدی محمدنبی و حیدر بهاروند به دادسرا رفتند.
کد خبر: ۱۲۵۰۸۷۰
| | 14637 بازدید

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از آنا، چند روز قبل بود که در ماجرای فساد در فوتبال نفرات جدیدی که دادسرای رفسنجان فرا خوانده شدند.
در این پرونده حیدر بهاروند و محمدرضا کشوریفرد دو روز پیش به رفسنجان رفته و توضیحات خود را ارائه کردند. روز گذشته هم میرشاد ماجدی و سعید فتاحی این کار را انجام داد و امروز هم نوبت مهدی محمدنبی و یکی از مجریان سابق تلویزیون راهی رفسنجان شدند.
ظاهرا مدیرعامل وقت گل گهر سیرجان در زمان حضور در دادگاه توضیحاتی را در مورد همکاری و دریافت مشاوره از این افراد ارائه کرده و این نفرات هم بعد از مراجعه به دادسرا در مورد نوع مشاوره و راهنماییهایی که به وی انجام دادهاند، توضیحات خود را ارائه کردند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




