رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
8بازدید
۰

ده نمکی به اخراجی ها پناه برد؛ بازگشت به آغوش گذشته در گریز از حال ناسازگار

کارگردان سه گانه اخراجی ها که این روزها با تجربیاتی ناموفق در فیلمسازی مواجه است، قصد دارد برای چهارمین بار به اخراجی ها پناه ببرد.

ده نمکی به اخراجی ها پناه برد؛ بازگشت به آغوش گذشته در گریز از حال ناسازگار

 
به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، مسعود ده نمکی بعد از شکست های ممتد در سریالهای آزادی مشروط و رستگاری، امروز در صفحه اینستاگرامی خود، از تولید چهارمین فصل از اخراجی ها خبر داده است.
 
این کارگردان، از تولید قسمت چهارم اخراجی ها خبر داده  و گفته که بناست اسپین آف(پیش درآمد) اخراجیها را بسازد و ابراز امیدواری کرده برای اینکه بتواند دوباره تیم بازیگران آن سریال را گرد هم آورد.
 
او البته احتمال داده که از عنوان دیگری برای اخراجی های چهار استفاده کند.
 
ده نمکی در گریز از حال نامساعد فیلمسازی اش که با شکست هایی مواجه شده اند، به گذشته موفق در فروش فیلم هایش پناه برده تا شاید از این رهگذر بتواند مرهمی بر زخم شکست های اخیرش پیدا کند. 
برخی از بازیگران اخراجی ها، امروز شرایط خاصی دارند و احتمالا در این زمینه مشکلاتی برای ده نمکی ایجاد خواهد کرد. به عنوان مثال ارژنگ امیرفضلی به خارج از کشور مهاجرت کرده و یا رضا رویگری به لحاظ جسمی، شرایط مناسبی ندارد.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.