غذای پرطرفدار ایرانی ها جهانی شد

آب‌دوغ خیار از آن دست غذاهای اصیل ایرانی است که تابستان‌ها حسابی طرفدار پیدا می‌کند و خیلی ها برای نجات از شر گرما به این غذا پناه می برند.
کد خبر: ۱۲۵۳۰۲۵
|
۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۵ 11 August 2024
|
7249 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، حالا دستور تهیه این غذای محبوب در بخش آشپزی نیویورک‌تایمز آمده و بازتاب زیادی هم داشته است. 

نیویورک‌تایمز نوشته: «این سوپ سرد کلاسیک ایرانی زیبا و ساده، برای روزهای گرم تابستانی، از آن غذاهایی است که وقتی آن را می‌خورید، انگار با صندلی نشسته‌اید توی یخچال! دوغ به مایعی گفته می‌شود که طی یک فرایند از ماست به‌ دست می‌آید، اما این غذا اغلب با مخلوط ماست و آب تهیه می‌شود. 

در اینجا، دوغ خامه‌ای و تند با ماست ساده و چیزهای مختلف دیگر مخلوط می‌شود. سپس مجموعه‌ای از مواد خنک کننده، ترد، شیرین و خوش طعم به این دوغ اضافه می‌شود، همراه با گیاهان و ادویه‌ها برای یک وعده غذایی با طراوت و رضایت‌بخش.»

تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
تا کشورهای دیگر اقدام نکردند، ثبت ملی کنید.
برچسب منتخب
# دولت چهاردهم # اسماعیل هنیه # مسعود پزشکیان
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با انتقال پایتخت ایران از تهران ...