چرخ گوشت صنعتی رستوران انگشتان کارگر نوجوان را بلعید

انگشتان دست نوجوانی ۱۷ ساله در یک دستگاه چرخ گوشت صنعتی رستورانی در خیابان کاشانک، گیر کرد.
کد خبر: ۱۲۵۴۹۲۸
|
۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۲ 20 August 2024
|
16275 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از ايسنا، به دنبال تماس کارگران یک رستوران با سامانه ۱۲۵، مبنی بر گیرکردن دست یک کارگر درون دستگاه، ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران بلافاصله عصر دیروز آتش نشانان ایستگاه ۱۰۶ را به همراه گروه امداد و نجات ۴ روانه محل حادثه د ر خیابان کاشانک کرد.

آتش‌نشانان پس از حضور در محل حادثه با باز کردن پیچ و مهره‌های پایه چرخ گوشت و برش محور آن به وسیله دستگاه برش بدنه، این وسیله را از میز کار جدا کردند و این جوان را درحالی که دستش در میان چرخ گوشت گرفتار بود برای انتقال به مرکز درمانی در اختیار امدادگران اورژانس قرار دادند. عوامل گروه نجات ۴ آتش‌نشانی نیز همراه با امدادگران اورژانس راهی بیمارستان شد تا عملیات آزاد کردن دست جوان را در مرکز درمانی انجام دهند.

دست چپ این کارگر نوجوان ۱۷ ساله تا مچ در داخل چرخ گوشت گیر کرده بود. در این شرایط آتش‌نشانان ابتدا جوان ۱۷ ساله را با همکاری پزشکان بیمارستان به طور کامل بیهوش کرده و سپس با استفاده از تجهیزات مخصوص، با بریدن بدنه چرخ گوشت موفق شدند دست جوان را از لابه‌لای چرخ دنده‌های این وسیله جدا و رها کنند. امدادگران آتش‌نشانی بعد از این مرحله، ادامه درمان را به متخصصان جراحی بیمارستان سپرده و با پایان عملیات خود به ایستگاه بازگشتند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
شیر مردان ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۲
خسته نباشید دمتون گرم
ایثار، صداقت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۳
همین یکهفته پیش بود سریال 125 را درخونه نگاه میکردم دقیقا همین مساله را بازی و بمردم در استفاده درست کردن را یادمیدادند، امابشدتمتاثر شدم بنده خدا دستش قطع میشه وخداوندکمکش بکنه آمین
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟